- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne guzel.. enerji verdiniz valla bana bile :)) bende igne oyasi baslicam :)Bu gün neler mi yaptım
Çocuklardan birini okula diğerini işe uğurladım , yarım yamalak kahvaltı yaptım makinedeki çamaşırları çıkardım hâlâ sermiş değilim makineye çamaşır attım iki tane ( hobi olarak ) saç tokası ördüm ayıptır söylemesi çok güzel oldu ve tabiki her zamanki gibi yine buraya geldim
Ay ne guzel.. enerji verdiniz valla bana bile :)) bende igne oyasi baslicam :)
Ben bugun doktora gittim. Az once de komşularimla kahve icip guzelce sohbet ettik. Simdide yemek yapma zamanı
İğne vurdurdum bugün . Sağ tarafım felç gibi kaldı vallahi yalpalayarak yürüyorum Herşey üzümüm için
Evet. Evet. Bu aralar biraz motonlastim. Ama hareketlenmem lazmm:)El işi olarak bi iğne oyasını bir de mekik oyasını bilmiyorum , ama kâbiliyetim var öğrenicem İnşAllah , onun haricinde boncuk işi biliyorum yatakodası , tv ünitesi vs işliyorum :)
Boş oturanı Allah sevmez :)
Ohh ne güzel kadınlar rutin işleri bayiliyorummBen bugun doktora gittim. Az once de komşularimla kahve icip guzelce sohbet ettik. Simdide yemek yapma zamanı
Bende yuruyecegim biraz.. hava alasim geldi:)Herkes bi koşturmaca anladığım bende temizlik başladım hava miss
Bende yuruyecegim biraz.. hava alasim geldi:)
Al kuzm al havasız kalma :)
Gelir yakında iyi al oksijeni bi yaz boyuHavasiz oksijensiz kaldim gunlerdir.. kar da yurumeyi sevmiyorum da duserde kirarim bi yerleri diye cikamiyodum ama eriyor artk cikim
Yettim gari :)) bu gün çok güzel bişey yaptım halılarımı yıkamaya verdim :))))
üzumum mu vay buda guzelmis ilk kez duyuyorumİğne vurdurdum bugün . Sağ tarafım felç gibi kaldı vallahi yalpalayarak yürüyorum Herşey üzümüm için
Oh miss ne güzel ben yikadim2 ay önceYettim gari :)) bu gün çok güzel bişey yaptım halılarımı yıkamaya verdim :))))