Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama olmazki ya biz burda -10 dan bahsediyoruz yaHemde ne hepimiz pastirma gibiyiz biraktigin yerde gevsiyoruz :))
Bu arada mersinde hava 25 derece gunesten kaciyoruz. Golgede oturuyoruz cildimde gevsedi ya
Ben kapla dışarı bırakıyorum her gün olmasa bile elimden geldiğince...Ayy kizlar hayvanlar ac kaliyor disari cikarken ekmek filan alin.. karlari kemiriyorlar yaa
Artık büyüdük üzüm büyüklüğünde olmuşuz Şükür E bende çok severim üzümüüzumum mu vay buda guzelmis ilk kez duyuyorum
Ayy burada bulutlu havalari özlüyoruz. Kisi özlüyoruz kar yağışını özlüyoruz.Ayy nispeeet bu ama
Bende tup bebek yaotirdim bebege karnabahar diyorum. Fotosu aynu karnabaharArtık büyüdük üzüm büyüklüğünde olmuşuz Şükür E bende çok severim üzümü
Bende tup bebek yaotirdim bebege karnabahar diyorum. Fotosu aynu karnabahar
Ben temizlik erken meşgulüm canım faydalı bisi bu galiba işAdanadan mersine geldik. Mersinden cikamadik.
Faydali mi desen degil bos bos dolandik :)
Senin faydali bir isin oldu mu bugun tatlim?
oyyy rabbim tamamina erdirsin insaAllahArtık büyüdük üzüm büyüklüğünde olmuşuz Şükür E bende çok severim üzümü
ayy canim orda baya kar yagmis buraya daha hic yagmadi gelince buraya blki getirirsin oralardan
bedavadan botoksunuda oldun hade yine iyisinDudaklarm soguk hava botoksuna ugradi bana kim dedi hava vuzel
Istanbula kar yagsa yagsa koca kış 1 2 gun yagar sora su olur gider:))ayy canim orda baya kar yagmis buraya daha hic yagmadi gelince buraya blki getirirsin oralardan
Valla soguk hava bi guzel yapti sanki beni yuzum moralmen biraz solmustu canlandi.. ama cigerlerime 10 gunlk soguk hava girdi yaniiiibedavadan botoksunuda oldun hade yine iyisin
evet ya bi gun yagiyo ertesi gun eriyo tadini cikaramiyoruzIstanbula kar yagsa yagsa koca kış 1 2 gun yagar sora su olur gider:))
Sen gel burayaevet ya bi gun yagiyo ertesi gun eriyo tadini cikaramiyoruz
kar havasi guzel olur insaAllah hasta olmazsinValla soguk hava bi guzel yapti sanki beni yuzum moralmen biraz solmustu canlandi.. ama cigerlerime 10 gunlk soguk hava girdi yaniiii
Allah razı olsunoyyy rabbim tamamina erdirsin insaAllah