- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi sabahlar evet ama olabilio işte boşverIyi sabahlar
Bdv okuyorum da insanlar kendi çözebilecekleri ufacik bir şeyi bile burada soruyorlar
Kendileri çozemiyorsa basit şeyleri vay ulkemin haline
3ü bir geçene kadar yazılmışlarOo neler olmus ya
Hosgelmis yeni gelenler..
Ben uykunun derinliklerindeydim..iyiki uyumusum yoksa burdan cikamazmisim aksam
Aynen yaaaclamatis yarin kizcak bakin gorun okuyana kadar canim cikti manyaklar der
Aynen.. sorun yaratan degil sorun coźen olmaliyiz? Kim neye gore neyi degerlendiriyor bilinmez. Ben sahsen bi sorun yasarsam dibine kadar inerim sorunlarin sora da yuzer yukari cikarim karaya cikar yururum.Iyi sabahlar
Bdv okuyorum da insanlar kendi çözebilecekleri ufacik bir şeyi bile burada soruyorlar
Kendileri çozemiyorsa basit şeyleri vay ulkemin haline
Ben de konuyu kapatın dedim kız keşke bana da teşekkür etseydin aşk olsun bence sen erkek diilsin ki ne alaka arkadaşlar da şakasına yaptı çoğu benceArkadaşlar coşmuşsunuz. Yeğenim uyandı uyutmaya gittim en fazla 10 dakika olmuştur neler olmuş böyle. Erkek misin, gerçek misin de ne demek? Tövbe estağfurullah. Bana bu soruyu kim sorduysa tek tek cevapladım, fakat bazılarınız aşırı abartmış. Pes.. Buradan çok kişiyle muhabbetim var, kimse erkeksin demedi.. Asker bekleyen bir gay olamam herhalde değil mi? Güzel güzel konuşmaya gelmiştim yaptığınız ayıp, ithamlara bak.. şok oldum. Rakika teşekkür ederim en usturuplu yorum senden gelmiş.. Hayırlı geceler hepinize.
bnce sen sus clamas sende dedin ya erkekli biseyBen de konuyu kapatın dedim kız keşke bana da teşekkür etseydin aşk olsun bence sen erkek diilsin ki ne alaka arkadaşlar da şakasına yaptı çoğu bence
soyle bi baktimda gercektende zayifsinizBunu yapabildim sadece ahaha
alemsinzBen de konuyu kapatın dedim kız keşke bana da teşekkür etseydin aşk olsun bence sen erkek diilsin ki ne alaka arkadaşlar da şakasına yaptı çoğu bence
Şaka yaaa manyakbnce sen sus clamas sende dedin ya erkekli bisey
aa biyeri kacirdim grmedim sandim inandim bi an konuyu kapatin dedin sandiydimdiŞaka yaaa manyak
senide bulastirdi clamatis muzaBugun muz yedim okadar bahsettinki sen 10ncu yerken ben anca yarim böldüm yedim.. :):)
Ben de şimdi yedim öğle arası afiyet olsun muzsenide bulastirdi clamatis muza
Şimdi geldim :)Kimseler Yok hayırdır