- 24 Aralık 2015
- 147
- 11.910
- 33
Ayyyy kendinmi yıkadınnnn hiç gözüm yemiyo vallaO
Oh miss ne güzel ben yikadim2 ay önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy kendinmi yıkadınnnn hiç gözüm yemiyo vallaO
Oh miss ne güzel ben yikadim2 ay önce
Kolay gelsin tadlimmBende temizlik yapiyorum gebericem camasir suyu kokusundan
ayy sagolasin canim hicte canim istemiydi ama kalkistimKolay gelsin tadlimm
Çok yorulmuşsun arabayla bencede dinlenmelisin biraz :))))))Sbaah 7 den beri araba icindeyim fildir fildir dolaniyorum esimle. Simdi arabanin arka koltugunda eşimi beklerken dinleniyorum.
Kaynanam geldi kız karşı eve taşıdım ev değişikliği temiz girim dedim. Soba yakiodum Kim bu simdi rahatim şükür sonrada yeri ayrı tabide baya batmistiAyyyy kendinmi yıkadınnnn hiç gözüm yemiyo valla
ayy cok guldum bu nydi boyleÇok yorulmuşsun arabayla bencede dinlenmelisin biraz :))))))
Yorma kendini nerde dolanıozSbaah 7 den beri araba icindeyim fildir fildir dolaniyorum esimle. Simdi arabanin arka koltugunda eşimi beklerken dinleniyorum.
Yardım ettiyse iyi bari :)))Kaynanam geldi kız karşı eve taşıdım ev değişikliği temiz girim dedim. Sona yakiodum Kim bu simdi rahatim şükür sonrada yeri ayrı tabide baya batmisti
Oo gelir tabeqq herşeye hakkını yememek gerekYardım ettiyse iyi bari :)))
Adanadan mersine geldik. Mersinden cikamadik.Yorma kendini nerde dolanıoz
Çok yorulmuşsun arabayla bencede dinlenmelisin biraz :))))))
Tabi canım hepsi kötü olcak degil ya iyiyse iyi demek lazım yaOo gelir tabeqq herşeye hakkını yememek gerek
Valla hepimiz öyle bi tembellik babannem olsa nerde eski insanlar derdiValla araba da olsa insan uzanmayinca yoruluyor. Cok mu rahata alistim ne !
Arabaya da yazik
Valla ben demedim burda hava çoooookkk soğukDudaklarm soguk hava botoksuna ugradi bana kim dedi hava vuzel
Biliyorum kimin dedigini neyse arada iyidir soguk dondumm gayriii amaaValla ben demedim burda hava çoooookkk soğuk
Cildi sıkılaştırırrBiliyorum kimin dedigini neyse arada iyidir soguk dondumm gayriii amaa
Valla hepimiz öyle bi tembellik babannem olsa nerde eski insanlar derdi
Ayy nispeeet bu amaHemde ne hepimiz pastirma gibiyiz biraktigin yerde gevsiyoruz :))
Bu arada mersinde hava 25 derece gunesten kaciyoruz. Golgede oturuyoruz cildimde gevsedi ya