- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
Bilmem benimkinden çıkmadı bı türlüvav delice bi bulus nasil olmus acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem benimkinden çıkmadı bı türlüvav delice bi bulus nasil olmus acep
Yine kaçıyorum hoşçakalın daha girmem iyi geceler ❤ ❤ ❤
Haydi görüşmek üzer e yarının temelli gitmion heralYine kaçıyorum hoşçakalın daha girmem iyi geceler ❤ ❤ ❤
ayy varya acayip cocugu olmayan cokmus ya nolur bu kadinlarimizin haliBilmem benimkinden çıkmadı bı türlü
Aynen canım bende iki hafta olacak kürtaj 3 düşük bekliomayy varya acayip cocugu olmayan cokmus ya nolur bu kadinlarimizin hali
aaa cok gecmis olsun vallahi bn cok uzuluyorum rabbim hepinize en yakin zamanda nasio etsin cok zorAynen canım bende iki hafta olacak kürtaj 3 düşük bekliom
Amin canım aminnaaa cok gecmis olsun vallahi bn cok uzuluyorum rabbim hepinize en yakin zamanda nasio etsin cok zor
sorun neki boyle oluyo.Bnim de dorduncu senemde oldu cocugum ilac tedavilerinden snra en son asilamaylaAmin canım aminn
Hayırlı geceler canım yarın konuşuruz öptümyatalim uyuyabilirsek uyuruz iyi geceler ozaman kizlar
profilini yap oyle uyuEe kızlar uyku varsa yatarız olsa eşlik ederim gitti gidiyor herkes. D
hayirli geceleeerHayırlı geceler canım yarın konuşuruz öptüm
Inan demedim fotolar küçük deyip olmadı bura koyymprofilini yap oyle uyu
Resmi de atamatimmhayirli geceleeer
Bunu yapabildim sadece ahahaprofilini yap oyle uyu