- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Aslında duyuyorum da horultusu ninni gibi alıştım ahahaSende uyuyunca dünyayi duymuyon demeki ,dikkat et kiz kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında duyuyorum da horultusu ninni gibi alıştım ahahaSende uyuyunca dünyayi duymuyon demeki ,dikkat et kiz kendine
ayy ne ararsan var arabesk rock fantezi zor uyuyorum baya gina geliyoCesitli derken ne tarz
Hahahaayy ne ararsan var arabesk rock fantezi zor uyuyorum baya gina geliyo
Heee yaa sorarim @HemDeliHemAsikKız herkes uyudu bak bak iyigecelr demeden kaçtılar haa
Ahaha oda güzel damar giriyorayy ne ararsan var arabesk rock fantezi zor uyuyorum baya gina geliyo
valla evet ya hatta su anda baya sesi geliyo corap tikayasim geliiyAhaha oda güzel damar giriyor
Saplagi indir tepesinevalla evet ya hatta su anda baya sesi geliyo corap tikayasim geliiy
O anda bu patlatmasin mi ben korkarım kiz ahahavalla evet ya hatta su anda baya sesi geliyo corap tikayasim geliiy
HahahahO anda bu patlarmasin mi ben korkarım kiz ahaha
Benimkide bitmez sarja takiliyik evelallahHerkesin sarjzi bitti galiba benim bi bitmesi
ayy uyku sersemligiyle bni dovmesin bideSaplagi indir tepesine
ayy uyku sersemligiyle bni dovmesin bide
valla bnde isde kendimi kandiriyom yapsam balkondan atar bniO anda bu patlatmasin mi ben korkarım kiz ahaha