- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 29
Bak bakBen de yatıyorum hanımlar. Bakalım günün ilerleyen saatlerinde sizi neler bekliyor
İyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bakBen de yatıyorum hanımlar. Bakalım günün ilerleyen saatlerinde sizi neler bekliyor
İyi geceler
kizma kiz sonradan katilinca muhabbeti anlayamiyoz sen bi nisankralicesinin profiline bak sonra herkese erkekmisin diye sorarsinArkadaşlar coşmuşsunuz. Yeğenim uyandı uyutmaya gittim en fazla 10 dakika olmuştur neler olmuş böyle. Erkek misin, gerçek misin de ne demek? Tövbe estağfurullah. Bana bu soruyu kim sorduysa tek tek cevapladım, fakat bazılarınız aşırı abartmış. Pes.. Buradan çok kişiyle muhabbetim var, kimse erkeksin demedi.. Asker bekleyen bir gay olamam herhalde değil mi? Güzel güzel konuşmaya gelmiştim yaptığınız ayıp, ithamlara bak.. şok oldum. Rakika teşekkür ederim en usturuplu yorum senden gelmiş.. Hayırlı geceler hepinize.
Tövbe estagfirullah ayhh yeter bu kadaranam senin genc bulaman lazim hizina masaAllah anca keser
Kacma gel burayaBen de yatıyorum hanımlar. Bakalım günün ilerleyen saatlerinde sizi neler bekliyor
İyi geceler
bencede kuzuvuk haydin ben kacad sabahin korunde kalkiyom :/ sen gibi oglene kadsr hirlamiyomTövbe estagfirullah ayhh yeter bu kadar
kotu bisey diyen olmadi aslindaGeyik yapmışlar kuzum kimsenin kötü niyeti olduğunu sanmak
Kız biz bisi demedik foto senin mi değil mi bu sadece
Ahh vefalim benim
Hıhhh ben çok güzel uyuyorum bı kerebencede kuzuvuk haydin ben kacad sabahin korunde kalkiyom :/ sen gibi oglene kadsr hirlamiyom
yaymaya gidiyom horlama sesini kendime ninni yaptim benim horlamam da fena degoldir haaAnladım canım işin espirisi biliom zms rainbow
ayyyy su tipe bak yererrim kiz sennuiiiiiiiHıhhh ben çok güzel uyuyorum bı kere
Siz benim herifinkini duymadiniz apartmanda yanki yapiyoryaymaya gidiyom horlama sesini kendime ninni yaptim benim horlamam da fena degoldir haa
Ahaha ben mışıl mışıl masum uyurum eşim horlarr :):)yaymaya gidiyom horlama sesini kendime ninni yaptim benim horlamam da fena degoldir haa
eyvaaaahhh fenim coxukta horlar bende horlarim senin koca her horlayisinda agizna vurSiz benim herifinkini duymadiniz apartmanda yanki yapiyor
Aaa nereye gidiyorsun karpuz kesecegiz dimi kizlar.He ya ne dedik. Olaya iyi yanından bak @leylayildiz demek ki çok güzelsin de inanmıyoruz. Daha doğrusu inanasımız gelmiyor.
Neyse ben gideyim cümleler karışmaya başladı