- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 29
Ayni bak gobek varmi gobekkkayy ayni 120 diodu ogun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni bak gobek varmi gobekkkayy ayni 120 diodu ogun
zaten herseyi biz cekiyiruz yazik bize[/QUOT
Aynen kiz karı olunmaz yoksa hihi
ohoo gobekliten cikti artik koca bi dag oldu kiloda veremiyi sisko kaldi basimaAyni bak gobek varmi gobekkk
Ben 53 54 bizim ki 58 60 civarıAyni bak gobek varmi gobekkk
Hahha merak ettim kiz sizi nasil duruyonuzohoo gobekliten cikti artik koca bi dag oldu kiloda veremiyi sisko kaldi basima
Filintasiniz sizBen 53 54 bizim ki 58 60 civarı
Heee vallaaerkek olaymisiz keske horlar yatar uyurduk
nasil duruyiz dirkeneHahha merak ettim kiz sizi nasil duruyonuz
Delliiinasil duruyiz dirkene
ayyy saka dimiBen 53 54 bizim ki 58 60 civarı
Aynen kız bende kilo almaya calision 42 46 arası gidip geliyordum bu sene 53 oldum seviniyom halen almaya calsiom ama 36 neden bile olmazken şimdi kıyafetler olmuyordu biraz verdim üzülüyorum geri adamda zayifladiFilintasiniz siz
Vallahi kız bak profil fotosu yapimayyy saka dimi
hee tmm ayy bn kisayim zaten bide kilo aldim ama esimde uzun degil allahtan 1.73 filan tosun gibiyiz bnde pcos var 55 lerden 70 e ciktimDelliii
Yani senle kocani merak ettim nasil duruyonuz diye bizim gibi deveyle cucemi
Aynen valla ayni biz bende o durumdayimmhee tmm ayy bn kisayim zaten bide kilo aldim ama esimde uzun degil allahtan 1.73 filan tosun gibiyiz bnde pcos var 55 lerden 70 e ciktim
Aynen valla ayni biz bende o durumdayimm
sen profil fotosu yap bizde ölelim kiskancliktanVallahi kız bak profil fotosu yapim
Ahaha yok kız bende kilo diye cabaliom ama birazda korkuom kıyafetler bi ara olmadi geri verdimsen profil fotosu yap bizde ölelim kiskancliktan
Eee napionuz uyku vaqmiiiAhaha yok kız bende kilo diye cabaliom ama birazda korkuom kıyafetler bi ara olmadi geri verdim
Sıķldim kizlar yaEee napionuz uyku vaqmiii