- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Sende bi gidemedin karıştırdın ahahjaHe ya ne dedik. Olaya iyi yanından bak @leylayildiz demek ki çok güzelsin de inanmıyoruz. Daha doğrusu inanasımız gelmiyor.
Neyse ben gideyim cümleler karışmaya başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende bi gidemedin karıştırdın ahahjaHe ya ne dedik. Olaya iyi yanından bak @leylayildiz demek ki çok güzelsin de inanmıyoruz. Daha doğrusu inanasımız gelmiyor.
Neyse ben gideyim cümleler karışmaya başladı
kadin dedigin boyle olcak ...Ahaha ben mışıl mışıl masum uyurum eşim horlarr :):)
Gideyim kız uyanır şimdi. Canımcım öptümAaa nereye gidiyorsun karpuz kesecegiz dimi kizlar.
Fazla alingamis leyladaaa ahh leyla yanlis anladin..
Eski evdeki komsu sikayate geldi dusunun yaniii her yere baktim sadece sizim ev kaldi senin kocan horluyor kesin diyeeyvaaaahhh fenim coxukta horlar bende horlarim senin koca her horlayisinda agizna vur
Olsun be kuzm bende horlarim sana eşlikkadin dedigin boyle olcak ...
He ya sabaha kadar dururmuşumSende bi gidemedin karıştırdın ahahja
Bende canimmmGideyim kız uyanır şimdi. Canımcım öptüm
DuramazkiiiHe ya sabaha kadar dururmuşum
siz yalitimli ev bulun sesinizi disari vermeyenlerdenEski evdeki komsu sikayate geldi dusunun yaniii her yere baktim sadece sizim ev kaldi senin kocan horluyor kesin diye
Kadim gece korkark kalkiyormus
yuh yani hic mi horlayan duymamisEski evdeki komsu sikayate geldi dusunun yaniii her yere baktim sadece sizim ev kaldi senin kocan horluyor kesin diye
Kadim gece korkark kalkiyormus
aklima brsutu seyler geldi de yazmaiyom sana bi ara horultu kankisi bulxam seni yarina bozarOlsun ve
Olsun be kuzm bende horlarim sana eşlik
Senin kocan kadarini duymadim demistiyuh yani hic mi horlayan duymamis
Kışkırtma kız beniDuramazkiii
Uykun tutmisinda geri gel insallahhKışkırtma kız beni
Haydi iyi geceler
aa nasil bi horlama acep bnim herifte acayip horlar hrmde cesitli sesler cikiyoSenin kocan kadarini duymadim demisti
Ahahah kuzum iyiymişaklima brsutu seyler geldi de yazmaiyom sana bi ara horultu kankisi bulxam seni yarina bozar
Cesitli derken ne tarzaa nasil bi horlama acep bnim herifte acayip horlar hrmde cesitli sesler cikiyo
Hayırlı gecelerKışkırtma kız beni
Haydi iyi geceler