- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
OlurKizlar size bi link atiyim izleyebilirimisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OlurKizlar size bi link atiyim izleyebilirimisiniz
Adam dicek git sen çalış ben bikere dedim oda ben rasiz olmamdan misafir varken biraz sesiz ol dedim napim akşama kadar sen mi calision dedi sustum hakli ne edem bacimvalla bnde isde kendimi kandiriyom yapsam balkondan atar bni
yatakta el nasi kayar bi deniyeyim risk almak lazimElim kaydi dersin
Ayagim kaydi ,elimde yuzune kaydiyatakta el nasi kayar bi deniyeyim risk almak lazim
derler vallahi bide bnimkinde kilo cok ikisi birlesince iste bn uykusuz kaliyrimAdam dicek git sen çalış ben bikere dedim oda ben rasiz olmamdan misafir varken biraz sesiz ol dedim napim akşama kadar sen mi calision dedi sustum hakli ne edem bacim
olmadi yanima bi sopa alayim stres atarim hem sopam kydi derimAyagim kaydi ,elimde yuzune kaydi
Link nerde tekrar gonder
biz cekeriz onlar cekermiiderler vallahi bide bnimkinde kilo cok ikisi birlesince iste bn uykusuz kaliyrim
Ayni benimki benimkide sisko domatessderler vallahi bide bnimkinde kilo cok ikisi birlesince iste bn uykusuz kaliyrim
Yani bu hesap olurmusIzledim komik gerçekten ahahah
hahahaha oleyy tek degilim herkesin kocisi filinta oluyoda genelde gerci bnde kiloluyum olsunAyni benimki benimkide sisko domatess
Kac kg seninki benmki 121hahahaha oleyy tek degilim herkesin kocisi filinta oluyoda genelde gerci bnde kiloluyum olsun
zaten herseyi biz cekiyiruz yazik bizebiz cekeriz onlar cekermii
ayy ayni 120 diodu ogunKac kg seninki benmki 121