- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
ben bekarim 54 yasindayiiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bekarim 54 yasindayiiim
ne ooo kkiz begenemesin mi senjn yaisn kac denizlidenmisin yoksa yasin mi cirmiii
Kzi yokkk nerden cikardiniz profildeki resimdeki orjinalmi diye soruyoruz amanerkekmiymis •_●
D ozman senin yas baya vardirAhhahahhaha ben de 7. Kocada
heeeee anladim orninale benziyir guzel kiz haKzi yokkk nerden cikardiniz profildeki resimdeki orjinalmi diye soruyoruz aman
Evet çaktırma 68D ozman senin yas baya vardir
heyyyyyy masaAllah teyzemize amama hizlisin haaaaaaEvet çaktırma 68
Yoo kozne ooo kkiz begenemesin mi senjn yaisn kac denizlidenmisin yoksa yasin mi cirmiii
Yok kız bize farketmez burda her yaş takiliyozz rahat ol canimmne ooo kkiz begenemesin mi senjn yaisn kac denizlidenmisin yoksa yasin mi cirmiii
Hadi hoşçakal yarın görüşürüzKızlar bu sefer Kesin çıkıom
Siz bu mesajı okurken ben hücresel veriyi kapatmış olucam
Kesmedi bunlar beni ya bı bulamadım kafama göreheyyyyyy masaAllah teyzemize amama hizlisin haaaaaa
vallahi turk filmine dondu burasiKzi yokkk nerden cikardiniz profildeki resimdeki orjinalmi diye soruyoruz aman
yasim 23 ten ceyrek gecme :/Yoo koz
Yok kız bize farketmez burda her yaş takiliyozz rahat ol canimm
Öpeyim seni iyilessssHasta oldum hastaaaaaa
anam senin genc bulaman lazim hizina masaAllah anca keserKesmedi bunlar beni ya bı bulamadım kafama göre
Ahh vefalim benimÖpeyim seni iyilessss
Geyik yapmışlar kuzum kimsenin kötü niyeti olduğunu sanmakArkadaşlar coşmuşsunuz. Yeğenim uyandı uyutmaya gittim en fazla 10 dakika olmuştur neler olmuş böyle. Erkek misin, gerçek misin de ne demek? Tövbe estağfurullah. Bana bu soruyu kim sorduysa tek tek cevapladım, fakat bazılarınız aşırı abartmış. Pes.. Buradan çok kişiyle muhabbetim var, kimse erkeksin demedi.. Asker bekleyen bir gay olamam herhalde değil mi? Güzel güzel konuşmaya gelmiştim yaptığınız ayıp, ithamlara bak.. şok oldum. Rakika teşekkür ederim en usturuplu yorum senden gelmiş.. Hayırlı geceler hepinize.