Bi gun yapsak ole sahane oluuur ama nerdeeehmm anladim. Ben formulu buldum cami acicam şaban gibi ne var ne yok toplayip aticam masayida ayni sekilde ortusuyle birlikte canim sagolsun bida alirizsende supurmeyi bosver arkadasim nasilsa yine kirleniyo kurabiyelerini ye ic yat ne olduysa bana cilgin ev hanimi oldum
Yap tabi kursbiye bozukmaz yap streçle koy kosene canin cektikce kahve ictikce sohbt ederken vs yersin..Evet haklısın ama herzaman yapamıorum gerçekten
Waffle nasıl olduYemek yap waafle yap gunluk mesguliyetlrrim yapayim derkene anca oturdum. Gerci oturmak yok yemek yedik birazdan cay koy indir koy bize mesai full
Bu pogaca normal pogaca hamuru ya..Normalde pastane poğaça tarifleri daha beklemeli uzun falan ama bu sanki normal porça uğraşısı gibi
AynenYap tabi kursbiye bozukmaz yap streçle koy kosene canin cektikce kahve ictikce sohbt ederken vs yersin..
AmannnnnnnnnnnBi gun yapsak ole sahane oluuur ama nerdeee
Sorma aynen yaa ben de diorum nie bu kadar basit ben eski tarifime geri döncemBu pogaca normal pogaca hamuru ya..
Ben tereyagli olanini da yapiyorum o cok lezzetli ve degisik oluyor oda pastane diye gecer..
Tost makinemle yaptim.. guzel oldu valla biraz etrafa damladi:) alt hamuru dagilmadan guzel cikardim ama ilk yaptigim dagildi ustune ufaladim hamuru bende.. aslnda benm bi dkkatsizligimden olduWaffle nasıl oldu
RetricaTost makinemle yaptim.. guzel oldu valla biraz etrafa damladi:) alt hamuru dagilmadan guzel cikardim ama ilk yaptigim dagildi ustune ufaladim hamuru bende.. aslnda benm bi dkkatsizligimden oldu Eki Görüntüle 2072090 Eki Görüntüle 2072091 Eki Görüntüle 2072092
Hakkini helal et yaa birinin cani cekerse diye koymayacaktim.aslinda.. en guzeli sende olsun insallah:)) ustune farkli uygulamalar yaparim makinasi alacagim kismtseRetrica
Güzel görünüyo ellerine sağlık olsa da yesek
Demi ama nerdeee iste bnde kendimi kandiriyomBi gun yapsak ole sahane oluuur ama nerdeee
Dr. Oetker in hazır waffle harcı var. Güzel diye duydum. Aldım ama daha denemedim bakalım merak ediyorum. :)Nabayim valla eşim waaffle wefle diye tutturdu her türlu tatliyi yapiyorum ama bizmki tutturdu waaffleee sen yaparsin diyor ballandiriyor bide şole olsun bole olsun diye. Bende onu hic yapmadim yedim ama ilk tecrubem olacak meyve alip yapicam yaparim yaa benden kacmazz
ooooooh iyi yapmissin sefan olsunValla halim Yok süpüremicem
Yedim içtim yattım
hala yapicam bakalim belki bugun blki yarin kim bilirSen de vazgeçtin galiba kurabiye yapıyım diodun
Yok ben kendi harclarimla yaptim:) son yazilarda resmi koydum:) sen bi dene bakim. Ben makinasi alicam kismtse onla daha otantik oluyorDr. Oetker in hazır waffle harcı var. Güzel diye duydum. Aldım ama daha denemedim bakalım merak ediyorum. :)
Gördüm ellerine sağlık güzel gözüküyo :)Yok ben kendi harclarimla yaptim:) son yazilarda resmi koydum:) sen bi dene bakim. Ben makinasi alicam kismtse onla daha otantik oluyor
biraz fazla yemissin sanki cınımmmEki Görüntüle 2072116 Eki Görüntüle 2072118 Eki Görüntüle 2072119 Eki Görüntüle 2072122 Eki Görüntüle 2072117 Eki Görüntüle 2072120 Eki Görüntüle 2072123 Eki Görüntüle 2072125 Eki Görüntüle 2072123 Eki Görüntüle 2072127 Eki Görüntüle 2072128 Eki Görüntüle 2072129 Eki Görüntüle 2072131 Eki Görüntüle 2072132 Eki Görüntüle 2072132
Sesli güldümbiraz fazla yemissin sanki cınımmm