Yok kız yemedim eski fotolar yine açımYa korkmaz kullaniyorum bicok mutfak araclarimi iyisi olsun özü olsun.. bide tek waafle kullanmam cok degisik seyelr yaparm benya bide ali nazikmi ooo.. bunlarin hepsini yedinmi cidden yaww
Ben de yediklerimin listesini yapıom iki gündür serpme kahvaltı yaptık sonuç beklerken onun dışında kurabiye yedim vakit olmadı die az yedim telafi ederim birazdanSabah cok guzel yedim kahvaltimda mutlaka brokoli ceviz marul zeytin domates salatalil haslanmos yumurta salata yapar yerim oyle de yaptim ( bazen yapmam) ama oglen waafle kaciriverdim aksam ceza bana yemek yemicemac yaticam bugun. Baska da nabalim yuryus egzersiz vs vs d3rken gun bittii hayirdirr hamilelik icinmi gittinn
Haklisin hep ayni testler vs..Ben de yediklerimin listesini yapıom iki gündür serpme kahvaltı yaptık sonuç beklerken onun dışında kurabiye yedim vakit olmadı die az yedim telafi ederim birazdan
Ben de kahvaltıda roka omlet vb
Ye gitsin ya aç yatma boşver
Aynen hamilelik için ama değişen bişey yok ki
Sperm testi kan testi ok Zaten bugün sadece hormon testi yaptı başka da bişey yok sorun da yok boşver yaa napıyım takmaktan bıktım
As hamurcu arkadasimSelam arkadaşlar neler yaptınız Benim hastane işlerim vardı pek bakamadım siteye
Waw ne oynuyorsun.. 2 3 flimide iyi izliyorsun benim kafam bulanir tane tane izlemem.lazmKahvaltı-iş-iş-iş.......evde de işler beni bekliyo yemek yapıcam yemek pişerken çamaşırlar kurutulcak yemek yencek kuruyan çamaşırlar katlancak bu arada çay içip tv izlencek genelde iki yada üç film izlemeden yatmam bu arada da yeni indirdiğim oyun oynacak veee uyku
Doğrundiosun oralarda olmazHaklisin hep ayni testler vs..
Yok ya acikmiyorumki yarin ogleye anca acikirim.. karnim guruldayinca yemegi daha cok seviyorum :)) bizim problemler var yok degil.. aralikta balikesir ankara yoxgat istanbul arasi mekik dokuayacagiz istanbuldaki doktorumuzda esimin test vs yaptirmayi dusunuyoruz 1 seneyi gecti eskisini nistemiyorlar ben hormon testlermi burda yaptirdim da esimde tekrar istanbulda yaptiricZ ordaki doktoruma gidicem firsat bulursam oraya buraya gitmekten tabi. Istanbulluyum ben doguda şarktayiz ya burda kimseye gorunesm.gelmiyor istanbulda kadin hast doktorum vardi onunla aramiz iyi anliyir biliyor beni.. oda 4 gozle bekliyor her geldigimde gebelikmi var yoksa diyor:)
Ne iş yapıosunKahvaltı-iş-iş-iş.......evde de işler beni bekliyo yemek yapıcam yemek pişerken çamaşırlar kurutulcak yemek yencek kuruyan çamaşırlar katlancak bu arada çay içip tv izlencek genelde iki yada üç film izlemeden yatmam bu arada da yeni indirdiğim oyun oynacak veee uyku
Bebek sahibi olmak için gitmiştim artık son test yapçak bişey kalmadıAs hamurcu arkadasimvalla hep ayni topla sil supur cocuk bk yemek bulasik amaaan of hayirdir ne hastanesi
ayy rabbim hayirlisini versin benimde tedaviyle oldu kizim 4.senede .Sorun yokmu demissin yukarda bnmi yanlis gordumBebek sahibi olmak için gitmiştim artık son test yapçak bişey kalmadı
Aynen sorun baştan beri yoktu da öyle işteayy rabbim hayirlisini versin benimde tedaviyle oldu kizim 4.senede .Sorun yokmu demissin yukarda bnmi yanlis gordum
Aaaa evet ne anlama geliobrcstegul e noldu grilesmis
olur olur dert etme vakti zamani vardir elbet sadece dua et burda cok guzel dualar oluyo katilabilirsin sende canimAynen sorun baştan beri yoktu da öyle işte
Allah bağışlasın ne güzel darısı başıma
Bildigim kadariyla banlaniyo byle olunca bi sure sonra geri geliyorlar ama uyelik iptalide olabilir blkiAaaa evet ne anlama gelio
Üzgün
Aynen Ben de görmüştüm katılıcamolur olur dert etme vakti zamani vardir elbet sadece dua et burda cok guzel dualar oluyo katilabilirsin sende canim
sen sagolasin canim insaAllah yakin zamanda guzel haberini alirizAynen Ben de görmüştüm katılıcam
Sağolasın
Aminsen sagolasin canim insaAllah yakin zamanda guzel haberini aliriz