Allah allah kimi de sevmez suyu evet ama kısın cokta zorlama icmeye su kaybu fazla.olmuyor ben iciyorum su topluyorum soraBen de herşeyi bi günde bitiriyorum ben daha bişey yapmadım desem simit olmadan kahvaltı yapamıorum tövbe tövbe .... olsa iki tane yerim tulum peyniriyle ....
eşim işte ondan simit istemeye çekindim grip die
Tek tek su bardağına su koyup saydım sürahiye koyarak ne boş insanımhiç su içemiyorum on bardak saydım bugün ki hedefim
Yediklerim içtiklerimi de yazarım mutlaka şuan gofret ama saldırıya geçicem
Eşine guven bak bole yapmayinBugun cok isim var cunku dun gun boyu koltuklar arasi sefer duzenledimOglum disari cikmak istiyor esim yalniz asla basedemez kaybeder yavrumu mecbur ben de gidicem kaldi mi isler yarina Cekicem kapiyi cikicam valla ohh sefam olsun cat kapi biri falan gelirse de kirli yigininin ustune oturtacam yuksekten daha iyi gorur arkmdan konusan olursa da arkami doncem ona soylesinler amann ben mi kurtarcam dunyayi temizlik temizlikk yetti gari
Nerdeyse harp diyebilirim esim asiri otesi daginik oglum da cabasi bebegim var bi gun yapmasam ertwsi gun zor yetisiyorEşine guven bak bole yapmayinalissinlar senin evde harpmi vardi okadar mi daginik
Aaa o zaman haklisin olur oyle. Benin yogenim bana da geldi 1 hafta kaldi allahimm cekyatlarini altinda olmayan sey halinin ustunde olmaysn leke.. evi yemixleyince haliyi flan kaldirdim baska serdim ohh bee dedim. 2 taneyse normal esinize verin cocugu sizde islerinizi halledin insallahNerdeyse harp diyebilirim esim asiri otesi daginik oglum da cabasi bebegim var bi gun yapmasam ertwsi gun zor yetisiyorsimdi bugun de yapmasam iki gun olacak yarin ölene kadar temizlik
Aynen yaa keyfine bak iyi yaparsın vallaBugun cok isim var cunku dun gun boyu koltuklar arasi sefer duzenledimOglum disari cikmak istiyor esim yalniz asla basedemez kaybeder yavrumu mecbur ben de gidicem kaldi mi isler yarina Cekicem kapiyi cikicam valla ohh sefam olsun cat kapi biri falan gelirse de kirli yigininin ustune oturtacam yuksekten daha iyi gorur arkmdan konusan olursa da arkami doncem ona soylesinler amann ben mi kurtarcam dunyayi temizlik temizlikk yetti gari
Ben de temizlik yapıcam inşallah ama hamur işlerinden sora temizliğe söz vermiyimNeyse bende evimi temizliyim 2 3 gundur detayli giremedim sora yemek icmek hallediyim sorada esim geliyor vakit cabuk geciyor gors hanimlar
Evet yaa eşiniz de çalışsınAaa o zaman haklisin olur oyle. Benin yogenim bana da geldi 1 hafta kaldi allahimm cekyatlarini altinda olmayan sey halinin ustunde olmaysn leke.. evi yemixleyince haliyi flan kaldirdim baska serdim ohh bee dedim. 2 taneyse normal esinize verin cocugu sizde islerinizi halledin insallah
Hoşbulduk
Ne güzel kolay gelsin sana da kaç para harcadın yazarsın artık
Ben içmesem aklıma gelmioAllah allah kimi de sevmez suyu evet ama kısın cokta zorlama icmeye su kaybu fazla.olmuyor ben iciyorum su topluyorum soracok tuzlu da yemiyorum ama.topluyor iste napim. Yediklerine gore icmeyi dene. 10 br ideal yeter
Ahahaaaa güle güle kullanAyy canım valla 2 şey aldım 200başka bisey almaya korkuyorum tüm param bitcek kendime bisey de almadım hep bebisle kocama
Kendime waffle ısmarlıcam şimdiAhahaaaa güle güle kullan
Kendine de al yaa alıp alıştırman lazım göze batma sora
Afiyet olsun ben de ilk kez deneyeceğim pastane usulü porçaKendime waffle ısmarlıcam şimdi
Afiyet olsun oh oh oh evi mis gibi kokutElim çok yavaş ne zaman biter bilmem ama
Canavar gibi yicemmmmmmmmm oleyyyyy
Pastane usulu pogaca tarif isterimElim çok yavaş ne zaman biter bilmem ama
Boyle beklersen yemek icin sekerin dibine vurursin duser paçalarina sekerinElim çok yavaş ne zaman biter bilmem ama
Sağol fırında şuan kurabiye öbür kurabiyeden vazgeçtim bi de porça yapçam o kadar yoruldumAfiyet olsun oh oh oh evi mis gibi kokut