- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Oh ne güzel yaptın temizliği de ben de yaparım inş temizlik yaaaBen evimin islerini guzelcene şipıdak gordum simdi waaffle yi yapmaya geldi sira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh ne güzel yaptın temizliği de ben de yaparım inş temizlik yaaaBen evimin islerini guzelcene şipıdak gordum simdi waaffle yi yapmaya geldi sira
Evet haklısın ama herzaman yapamıorum gerçektenBoyle beklersen yemek icin sekerin dibine vurursin duser paçalarina sekerin sora listeye ha pogaca ha pogaca ha pogaca ha kurabiye kurabiye diye 3 er yazarsin
Hatta ondan bile güzelmiş pastaneden bakalım bi sürü var o tip tarif ama ben en kolay ve lezzetlisini buldum die düşünüyorum tamam link atıcamPastane usulu pogaca tarif isterim
Bişey diil üçüncü kurabiyem Harika sadece fazla kızardı enfes yulaflıDenicem canim saol
GüzellllllOy oy
yorganima sariliyom
Benim eşim de işte valla böyle görürse reZil olurum gelene kadar toplamam lazımmher yer savas alani kocis yeni ise gitti gittigi gibide arkasinda acayip daginiklik birakti .Isler bna bakiyo bn islere kizimda anne sıkıldim diyipduruyo oyun istiyo ne yapsam bilemedim bende mi kurabiye yapsam ki
Ayy vallahi hep yipraniyoruz su ev islerinden bi gunde kendimize izin versek olmazmi kardesim .Gerci dediginde dogru adam isten gelse yuh daha mi buralar boyle derBenim eşim de işte valla böyle görürse reZil olurum gelene kadar toplamam lazımm
Bence sen de yap kurabiye
Ben çalışıyorum ama fazla evle ilgilendiğim yok bugün tüm gün evde pinekledim yaptığım porça ve kurabiye evi süpürsene be kadınAyy vallahi hep yipraniyoruz su ev islerinden bi gunde kendimize izin versek olmazmi kardesim .Gerci dediginde dogru adam isten gelse yuh daha mi buralar boyle der
hmm anladim. Ben formulu buldum cami acicam şaban gibi ne var ne yok toplayip aticam masayida ayni sekilde ortusuyle birlikte canim sagolsun bida aliriz sende supurmeyi bosver arkadasim nasilsa yine kirleniyo kurabiyelerini ye ic yatne olduysa bana cilgin ev hanimi oldumBen çalışıyorum ama fazla evle ilgilendiğim yok bugün tüm gün evde pinekledim yaptığım porça ve kurabiye evi süpürsene be kadın
Valla halim Yok süpüremicemhmm anladim. Ben formulu buldum cami acicam şaban gibi ne var ne yok toplayip aticam masayida ayni sekilde ortusuyle birlikte canim sagolsun bida aliriz sende supurmeyi bosver arkadasim nasilsa yine kirleniyo kurabiyelerini ye ic yatne olduysa bana cilgin ev hanimi oldum
Sen de vazgeçtin galiba kurabiye yapıyım diodunBen çalışıyorum ama fazla evle ilgilendiğim yok bugün tüm gün evde pinekledim yaptığım porça ve kurabiye evi süpürsene be kadın