Çok şükürEvet
Bizim Rabbimiz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükürEvet
Bizim Rabbimiz var
GünaydınEline sağlık canım
Ben de iyiyim ya kayboldun :))Iyidir canım
Senden né haber nasılsın
Kız napim işyerinde zombi olurum yoksaAynen ya ne çabuk kaçtı :)) @Dropkick
Gece nobet tutmus.
Yakın mı oturuyosunuz kayınvalideyle seni çok iyi anlıyorum zorlanıosun. Ne diyeceğimi şaşırdımBu gidişle bu kavgalar fesatliklarla boşanmamiza sebep olacaklar her gün ağlıyorum ya bi insan sürekli ailesini savunur mu allah askina
Bişey diil :))Günaydın
Teşekkür ederim canım :)
Merhaba hoşgeldinMerhaba kızlar buraya etiketlenmişim. Bugun ne yaptim uzun zaman ardindan farkli yerler kesfetme pesinde disari attim kendimi :)
Ay tabi ki ne demek:)))Hoş buldum aranıza kabul ediyormusunuz bayanlar
Yok canim uzagizda sanki hep yakınız yani sürekli arayıp eşimin aklına giriyo bende bebek olsun diye üzülüyorum karma karışık bi durum isteYakın mı oturuyosunuz kayınvalideyle seni çok iyi anlıyorum zorlanıosun. Ne diyeceğimi şaşırdım
Afiyet olsun canına :)Gunaydin hatunlar sabahin sekozinde uyaniverdim. Kucuk anne şüütt diye geldi. Kalktik süt yaptik
Bence sessiz durma mesafeni koy eğer eşin sert çıkmana kızacak biriyse ki öyle gözüküyor sen de sessiz kal hiç arama falanYok canim uzagizda sanki hep yakınız yani sürekli arayıp eşimin aklına giriyo bende bebek olsun diye üzülüyorum karma karışık bi durum iste
Çalışmıyorsun dimi evdesinBence sessiz durma mesafeni koy eğer eşin sert çıkmana kızacak biriyse ki öyle gözüküyor sen de sessiz kal hiç arama falan
Nie böyle dediğinde de ben de anlamadım falan de geç
Günaydınlarrr kızlar
Canim zaten konuşmuyorum diye kadın arayıp arayıp duruyo bende ne yapacağımı şaşırdım dogrusuBence sessiz durma mesafeni koy eğer eşin sert çıkmana kızacak biriyse ki öyle gözüküyor sen de sessiz kal hiç arama falan
Nie böyle dediğinde de ben de anlamadım falan de geç