- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Sen soğuk davransan olmaz mı zor bişey biliorumCanim zaten konuşmuyorum diye kadın arayıp arayıp duruyo bende ne yapacağımı şaşırdım dogrusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen soğuk davransan olmaz mı zor bişey biliorumCanim zaten konuşmuyorum diye kadın arayıp arayıp duruyo bende ne yapacağımı şaşırdım dogrusu
Canim çok vicdanlı biriyim ben hiç hakaret etmem kimseye soğuk davransamda neden neden biz ne yaptık diyip duruyorlar eşimi dolduruyorlarSen soğuk davransan olmaz mı zor bişey biliorum
Ben de vijdanlıyım ama çok değil sanırım üzülsem de kötü davranırım mecburenCanim çok vicdanlı biriyim ben hiç hakaret etmem kimseye soğuk davransamda neden neden biz ne yaptık diyip duruyorlar eşimi dolduruyorlar
Çalışıyordum ayrıldım canim allah razı olsunBen de vijdanlıyım ama çok değil sanırım üzülsem de kötü davranırım mecburen
Kayınvalidem iyi şükür aslında sorun yok
Allah kolaylık versin belki çalışsan bu kadar arayamazdı
Amin canım benim ben işe gidicem öptümÇalışıyordum ayrıldım canim allah razı olsun
Kolay gelsinAmin canım benim ben işe gidicem öptüm
Ahahaaa beğendiğin için kaptım seni :)))Ne olsun işte bea ,,yakıyor elimi ne zaman uzatsam yatağın soğuk tarafı
Senden naberrrr
SağolllKolay gelsin
Ahahaaa beğendiğin için kaptım seni :)))
Ben işe gidiyom öğlen arasıydı iyiyim şükür öptüm
Afiyet olsun canımAkşam yemeği lahana sarması yapcam canlar keşke yakın olsaydıkda hep birlikte yeseydik eşleri postayıp kız kıza takılsaydık
...Akşam yemeği lahana sarması yapcam canlar keşke yakın olsaydıkda hep birlikte yeseydik eşleri postayıp kız kıza takılsaydık
Sagol teyzesiAfiyet olsun canına :)
Bende sevmezdim hiç canım ama bu aralar çok seviyorum etli ve kıymalı dene bir ara çok lezzetli oluyor :)Afiyet olsun canım
Lahana sarması sevmeyen bir ben miyim acaba
Eki Görüntüle 2090567 Bunu yedim