- 25 Şubat 2017
- 5.287
- 24.397
Yok canım. İlk hamileligimden bahsettim değilim
Hamilemisinn canım sen yoksa düşüklemi sonuçlandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilemisinn canım sen yoksa düşüklemi sonuçlandı
bu ay gidemedimm ben erkek doktora bırakmıyo eşim o yüzden bu ay gidemedimm 8ay korundumm 2ay adet olmadım en sonn geçen ay gecikmem var diye gitmiştim ilaç yazıp gönderdii adet oldumm gitmesimm bu ay da incir denim dedim boş geçmesin istedimCanım doktora gitmiyor musun ?
Heee anladımm canım geçmiş olsunnn k.bakmaYok canım. İlk hamileligimden bahsettim değilim
NeeeeeeerreeeyeeeeeKizlar iyi geceler ben yatiyorum.
Gidiyorum ama
bu ay gidemedimm ben erkek doktora bırakmıyo eşim o yüzden bu ay gidemedimm 8ay korundumm 2ay adet olmadım en sonn geçen ay gecikmem var diye gitmiştim ilaç yazıp gönderdii adet oldumm gitmesimm bu ay da incir denim dedim boş geçmesin istedim
Her zamn diyorum olmasada çok şükür binlerce insan var olmayan Rabbim siniyor birahat şekildeGeçmiş olsun canım
Ne kadar çok var ya
Burada birçok insanla tanıştım
Yalnız değiliz
Kizlar iyi geceler ben yatiyorum.
Her zamn diyorum olmasada çok şükür binlerce insan var olmayan Rabbim siniyor birahat şekilde
Yatim kuzu uykum geldi benim minnaklar sabah uyanir buyuk okula gidecek adam ise. Ayaz bey şüt isterNeeeeeeerreeeyeeeee
Tmm canımmm hadi iyi gecelerrr öpüldünnn yanaklardannnYatim kuzu uykum geldi benim minnaklar sabah uyanir buyuk okula gidecek adam ise. Ayaz bey şüt ister
Ne kusuru bebeğim :))Heee anladımm canım geçmiş olsunnn k.bakma
Herkese kocccaamaaaann iyi geceler. Herkes sabah hamileyim der insallah amin amin aminnnnnnnTmm canımmm hadi iyi gecelerrr öpüldünnn yanaklardannn
İyi geceler canım uyu sen çocuklar sabah birakmaz uyu :*Yatim kuzu uykum geldi benim minnaklar sabah uyanir buyuk okula gidecek adam ise. Ayaz bey şüt ister
Hic yatasim yok ama mecbur. Sabah kahvalti ev toplMa beni bekliyoİyi geceler canım uyu sen çocuklar sabah birakmaz uyu :*
Aynen canım uyumaya çalış işin zorHic yatasim yok ama mecbur. Sabah kahvalti ev toplMa beni bekliyo
Biz böyle düşünüyoruz canim zaten herşeyi kavgaya ceviriyorlar delirecem sonundaÖyle şey olur mu ?
Rabbim ol demeden olur mu ?
Tıp varken lütfen böyle şeylere meyil etmeyin
Biz böyle düşünüyoruz canim zaten herşeyi kavgaya ceviriyorlar delirecem sonunda
Amin inşallah canim sagolasin bi tek bi safiz onlara göreBoşver
akıl veren çok oluyor malesef
Rabbim nasip etsin inşallah
Amin inşallah canim sagolasin bi tek bi safiz onlara göre