- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nolduuuuu ((Slm kizlar moralim cok bozuk girmicem bir sure
Inşallah çok kötü birşey değildir canım üzme kendiniSlm kizlar moralim cok bozuk girmicem bir sure
Sus be ben çok severimAfiyet olsun canım
Lahana sarması sevmeyen bir ben miyim acaba
Yaaa burda hamileler var paylaşma böyle şeyler canımız istiyo
Yok öyleSlm kizlar moralim cok bozuk girmicem bir sure
Azıcık hastayım canım girip gibi senden ne haber evlimisin kaç yaşındasın bebeğin varmı
Ben yedim kız kahve iççez aç insan ye yemek nie yemedinNbr canımlar karnım aççççç daha yemek yemedimmm
Geçmiş olsun ya eşim de biraz hasta ıhlamur yaptımAzıcık hastayım canım girip gibi senden ne haber evlimisin kaç yaşındasın bebeğin varmı
Şimdi yedim doydum şükür :)) geçtim TV karşısına çiğdem yiyorum çukur başladı onu izliyorum:)))Ben yedim kız kahve iççez aç insan ye yemek nie yemedin
Dikkat et kuzum babada eşimden geçti hastalık önce o oldu sonra ben evli mutlu ama çocuksuzum inşallah oda bir gün olur kaç yıllık evlisinGeçmiş olsun ya eşim de biraz hasta ıhlamur yaptım
İçine karanfil bal ve çubuk tarçın attım :))
Evliyim çocuk yok
Sen?
Bir çukur izleyeni daha eşimle her pazartesi Kuman’da kavgası var o çukur ben o ses TürkiyeŞimdi yedim doydum şükür :)) geçtim TV karşısına çiğdem yiyorum çukur başladı onu izliyorum:)))
Ne yazayım bilemedim