- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Senin neden olmadı canim
Polikistik over teşhisi kondu bana
eşim varikosel ameliyatı oldu
Sperm iyi yumurta büyüyor
Ama hiç olmadı
Nasip olmadı henüz
İnşallah bu ay olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin neden olmadı canim
Hangi hastaneye gidiyorsun ?
Ama hiç olmadı
Nasip olmadı henüz
İnşallah bu ay olur
Ama hiç olmadı
Nasip olmadı henüz
İnşallah bu ay olur
Bulunduğum ilcede özel bir hastane ama yetersiz benim için
Zeynep Kamil Hastanesi veya kartal araştırmaya gitmek istiyorum bildiğin başka iyi hastane varmı canım bu tarafta
Zeynep kamilde dogum yaptim ben kuzenimin 2 sene olmadi esinden dolayi spermleri azdi. Ameliyat oldu asilamaya baslanacakti 1 ay sonra hamile kaldi. Simdi bir kizi var. Zeynep kamile git canim. Umraniye devlet hastanesinede yapoldi orayada gidebilirsinBulunduğum ilcede özel bir hastane ama yetersiz benim için
Zeynep Kamil Hastanesi veya kartal araştırmaya gitmek istiyorum bildiğin başka iyi hastane varmı canım bu tarafta
Hamilemisinn canım sen yoksa düşüklemi sonuçlandıİnşallah canım takma kafana pek elde değil biliyorum ama
Ben tamamen kendimi rahim filmi çekmeye hazirlamisrtim ki hamile oldugumu öğrendim
İnşallah canımmm
İnşallah canım takma kafana pek elde değil biliyorum ama
Ben tamamen kendimi rahim filmi çekmeye hazirlamisrtim ki hamile oldugumu öğrendim
Yokk canım benimde 6senem olcak evliliğim martta ilk gebeliğim oldu sorunda yok bizde benim yımurtam çatlamıyodu tedaviyle gebe kaldım düşük olduuSizin var mı ?
İnşallah canım takma kafana pek elde değil biliyorum ama
Ümraniyede iyi doktor var mı canım bildiğinZeynep kamilde dogum yaptim ben kuzenimin 2 sene olmadi esinden dolayi spermleri azdi. Ameliyat oldu asilamaya baslanacakti 1 ay sonra hamile kaldi. Simdi bir kizi var. Zeynep kamile git canim. Umraniye devlet hastanesinede yapoldi orayada gidebilirsin
Yokk canım benimde 6senem olcak evliliğim martta ilk gebeliğim oldu sorunda yok bizde benim yımurtam çatlamıyodu tedaviyle gebe kaldım düşük olduu
Ümraniyede iyi doktor var mı canım bildiğinZeynep kamilde dogum yaptim ben kuzenimin 2 sene olmadi esinden dolayi spermleri azdi. Ameliyat oldu asilamaya baslanacakti 1 ay sonra hamile kaldi. Simdi bir kizi var. Zeynep kamile git canim. Umraniye devlet hastanesinede yapoldi orayada gidebilirsin
Yok ben hic gitmedim oraya zeynep kamilde var ilket dede ismi cok iyi bir dr du. Ikinci oglumun takibini o yapmistiÜmraniyede iyi doktor var mı canım bildiğin
Aynn canım birbirimize destwkk pluyorz çok şükürr canlarrr hepsii Allah razı olsunn hepinizdenGeçmiş olsun canım
Ne kadar çok var ya
Burada birçok insanla tanıştım
Yalnız değiliz
Topik ismi ney canimİstanbuldan çok uzaktayım
Ama topikte kızlarla konuşuyorum
Acı badem , memorial , bahçeci yazıyorlar
Gelebilirsin topiğe . .
Benim kendi topiğim de varTopik ismi ney canim
Amin cnmAynn canım birbirimize destwkk pluyorz çok şükürr canlarrr hepsii Allah razı olsunn hepinizden
Bu ayyy çalışmalar devam incir kürü ilk defa uyguluyorumm bakalım kısmettt Rabbim isteyen hepimize nasip etsin inşallah canlarımmm