Gezmek mi o da neBenimkide sevmez canım ama biz gezmeye gidince de yiyor insan yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gezmek mi o da neBenimkide sevmez canım ama biz gezmeye gidince de yiyor insan yani
Inşallahİnşallah biz de de vardır bu ay bebiş dua edelim kızlarrr birbirimize
anladım canım ben kendimi ümitkendirmek isteniyom ama inşallah vardır yaşaHiçbir belirtim yoktu zatn bulantim falan 1 ay sonra başladı :) öğrendiğimde daha 3 haftalık ti
Senin bat kac canimanladım canım ben kendimi ümitkendirmek isteniyom ama inşallah vardır yaşa
11 günüm var kuzum benim dahaSenin bat kac canim
Umut dolu 11 gun var hadi insallah klomen kullandin mi sen11 günüm var kuzum benim daha
Yok canım kullanmadım ben doktora gittim temiz çıktı ilaç falan vermedi bana gerek yok dedi elimde gitmiyor hastaneye beni tav ediyor bu ilaç reçeteylemi satılıyor canımUmut dolu 11 gun var hadi insallah klomen kullandin mi sen
Yumurtan oluyorsa vermiyor canim bide en az 1 sene tedavisiz denemek gerekiyormusYok canım kullanmadım ben doktora gittim temiz çıktı ilaç falan vermedi bana gerek yok dedi elimde gitmiyor hastaneye beni tav ediyor bu ilaç reçeteylemi satılıyor canım
Canım ben zaten bir yıldır korunmadım hiçYumurtan oluyorsa vermiyor canim bide en az 1 sene tedavisiz denemek gerekiyormus
Baska bi doktora git canim ben cok denedim en kotusu alttan bakmalariCanım ben zaten bir yıldır korunmadım hiç
Bana altında baktılar canım hormon testi yaptılar regli dönemimde vala kuzum bu ayda olmazsa özele gidicem artık tekrardan ilaç falan verin dicem hızlandırmak içinBaska bi doktora git canim ben cok denedim en kotusu alttan bakmalari
Insallah olur canim valla bizim umudumuz allah a kalmisBana altında baktılar canım hormon testi yaptılar regli dönemimde vala kuzum bu ayda olmazsa özele gidicem artık tekrardan ilaç falan verin dicem hızlandırmak için
Oku canısı oku :)Kızlar geldim baya mesaj birikmiş okumaya başlıyorum
Oku canısı oku :)
Hoş geldin keki de yedin canımız çektiKızlar geldim baya mesaj birikmiş okumaya başlıyorum
Aynen kuzum Allah ne zaman nasip ederse o zaman ama inşallah tez zamanda nasip eder de o çift çizgiyi görürüm bu ayInsallah olur canim valla bizim umudumuz allah a kalmis
Ben çift çok gördüm de canim bebisi göremedimAynen kuzum Allah ne zaman nasip ederse o zaman ama inşallah tez zamanda nasip eder de o çift çizgiyi görürüm bu ay
Olsun nasip değilmiş canım en azından oluyor benim daha hiç olmadıBen çift çok gördüm de canim bebisi göremedim