- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
Kan testimi yaptirdin0.04 cıktı yaa çok üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testimi yaptirdin0.04 cıktı yaa çok üzüldüm
Her ay üzülüp en küçük belirti de umutlanan bizBende oda çıkmıyor sukret 0.00 hep boyle cikar insallah hayirlica olur canim kismet
Evet canim tutarsa dusmesin dedim 5 bile umut benim icinKan testimi yaptirdin
Hiç sorma daha geçen hafta acilde yaptırdım umutla bekledim kasigimda kaymalar vardı sonu hüsran ama ne yaoalim kismetHer ay üzülüp en küçük belirti de umutlanan biz
Aynen eşim gözümün içine bakiyo resmen beraber agliyoz artikHiç sorma daha geçen hafta acilde yaptırdım umutla bekledim kasigimda kaymalar vardı sonu hüsran ama ne yaoalim kismet
Yukselebilir canim hcgBugün 1.gundu sonuç değişir mi sizce hayal mi kurarım yine
Üzülme ya hakkında hayırlısı olsun bekle biraz adetin geçişin iyice :)0.04 cıktı yaa çok üzüldüm
Geçsin derken gelirse sasirmamÜzülme ya hakkında hayırlısı olsun bekle biraz adetin geçişin iyice :)
Yukselebilir canim hcg
Herşeye de hazır olmak lazım:-( adetin duzenlimi oluyoGeçsin derken gelirse sasirmam
Evet olabilir. Bence yarin sabah bir test yap canoBnimki ilk günü çıkmadı ikinci günü sabah yaptığım testte çok silik çıktı kimse göremiyordu sadece bn görüyordum eşim yok gebelik işte falan dedi bn inat ettim 3. Gün gittim kan da çıktı ama çok düşük tü degerim sonra gittiğimde normaldi. Bekle biraz canım bnim sen hissedersin bide bn hissediyordum herkes dur acele etme gebelik yok dedi bn var dedim ve varmış çok şükür inşallah mutlu güzel haberlerini alırız canım bnim
Inşallah canim ya 8 senedir yapmadığım kalmadi umudum bitti bitecekBnimki ilk günü çıkmadı ikinci günü sabah yaptığım testte çok silik çıktı kimse göremiyordu sadece bn görüyordum eşim yok gebelik işte falan dedi bn inat ettim 3. Gün gittim kan da çıktı ama çok düşük tü degerim sonra gittiğimde normaldi. Bekle biraz canım bnim sen hissedersin bide bn hissediyordum herkes dur acele etme gebelik yok dedi bn var dedim ve varmış çok şükür inşallah mutlu güzel haberlerini alırız canım bnim
Hayirlisi gulum Bildigi vardir Allah imizinGeçsin derken gelirse sasirmam
He valla adalet istiyoooz!He valla. Biz istermiyik ki kilo alalim. Siz gezin biz sisek nerde adalet
Bugün kan verdik ya eşim test almaz 1 hafta geçene kadar canoEvet olabilir. Bence yarin sabah bir test yap cano
Umudunu kaybetme sabret sabrın sonu selametInşallah canim ya 8 senedir yapmadığım kalmadi umudum bitti bitecek
Kendin al soyleme varsa surpriz yaparsinBugün kan verdik ya eşim test almaz 1 hafta geçene kadar cano
Katılıyorum yaa çok güzel bir sürpriz olur hemKendin al soyleme varsa surpriz yaparsin
Adam diyo teste para verceme tüp bebek yaptirsaydim keskeKatılıyorum yaa çok güzel bir sürpriz olur hem