Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet asla gitme hocaya bana da sorup duruyodu soramıo artıkCahiller takma kafani boyle seylere hocaya goturcene para versin dr a gidin
Hoca bulsa kendine care bulur. Oyle diyenlere dr niye okumus bunca sene deyin. Hos anlamayan anlamazdaEvet asla gitme hocaya bana da sorup duruyodu soramıo artık
Mecbur bekliycem ya kızlar beni suçluyorlar hep kısır diye adım cikmis kaynanam arayıp aramızı bozuyo hocaya götürmek istiyo sınır oluyorum bu duruma
Cahile laf anlatmak deveyi hendekten atlatmaktan zor . .Hoca bulsa kendine care bulur. Oyle diyenlere dr niye okumus bunca sene deyin. Hos anlamayan anlamazda
Aynen oyle kelin ilaci olsa kendine surer.Cahile laf anlatmak deveyi hendekten atlatmaktan zor . .
Kiz sen bayagi yoktun oyun bolumunde karsilasiyoduk cokCahile laf anlatmak deveyi hendekten atlatmaktan zor . .
Aynen oyle kelin ilaci olsa kendine surer.
Evet canım geldim naberKiz sen bayagi yoktun oyun bolumunde karsilasiyoduk cok
Benim var gulum cocuklarim 8 senelik evliyim benNe kadarlık evlisin de ?
Iyim canim oglumu uyutuyorum. Evi toparlayip yaticam uctu gidiyo evEvet canım geldim naber
Iyim canim oglumu uyutuyorum. Evi toparlayip yaticam uctu gidiyo ev
Sen evlimisin minnak varmiNe güzel canım
Kolay gelsin sana o zaman
Olsun gulum
Sen evlimisin minnak varmi
Allah nasip etsin isteyen herkese insallah7 yıllık evliyim
çocuk yok cnm
inşallah bu yıl olacak inanıyorum
aminAllah nasip etsin isteyen herkese insallah
Yat bakalim iyi geceler dopicikKızlar ben yatıyorum yavaş yavaş yarın iş var malum öpüyorum hepinizi