- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
HoşgeldinMerhaba bayanlar neler yapiyonuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinMerhaba bayanlar neler yapiyonuz
H bulduk evet :)))Hoş geldin keki de yedin canımız çekti
Ask ve isyan naaptın nasılsın
Gezmek mi o da ne
Çok şükür uykum gelmeye başladı iyi geceler olsun hanımlar Allah rahatlık versin inşallah ❤Eki Görüntüle 2082816
Selam arkadaşlar Fotoya dikkat :)))
bu konuyu açma sebebim .....
Burayı günlük tarzı düşünüp hergün neler yaptığınızı gününüzün nasıl geçtiğini yazabilirsiniz
Gırgır şamata olabilir
Bugün nereye gezmeye gittiniz ne yediniz ne içtiniz
Mesela ben su içemiyorum kendimi zorlamaya çalışıcam
Arada kilo takibi.... vb
Not:
Not yok
Iyi geceler canimÇok şükür uykum gelmeye başladı iyi geceler olsun hanımlar Allah rahatlık versin inşallah ❤
Iyi geceler canim
İyi iyi şükür :))Allaha çok şükür iyiyim canım bugün gitmedim hastahaneye sabah baktım Hersey yolunda temizlik yaptım güzelce banyo yaptım yarım saat yürüyüş yaptım hareket etmek çok iyi geldi. dün hiç birşey yapmamıştım çok sancı olmuştu ama çok şükür bugün sancı da olmadı leke de
İyi geveler canımÇok şükür uykum gelmeye başladı iyi geceler olsun hanımlar Allah rahatlık versin inşallah ❤
Cahiller takma kafani boyle seylere hocaya goturcene para versin dr a gidinMecbur bekliycem ya kızlar beni suçluyorlar hep kısır diye adım cikmis kaynanam arayıp aramızı bozuyo hocaya götürmek istiyo sınır oluyorum bu duruma