- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
Sen en iyisi biraz bekle yada gizli al insallah hayirlisiyla vardirAdam diyo teste para verceme tüp bebek yaptirsaydim keske
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen en iyisi biraz bekle yada gizli al insallah hayirlisiyla vardirAdam diyo teste para verceme tüp bebek yaptirsaydim keske
Mecbur bekliycem ya kızlar beni suçluyorlar hep kısır diye adım cikmis kaynanam arayıp aramızı bozuyo hocaya götürmek istiyo sınır oluyorum bu durumaSen en iyisi biraz bekle yada gizli al insallah hayirlisiyla vardir
Aynı şeyleri kuzenim de yaşadı rabbim öyle siniyor senide mesela kuznim tüp bebek tedavisi yaptırdı tutmadı ilaçlar kullandı yok olmadı doktor bir sıkıntı yok diyor dedi kaynanası inanmadı hep doktora götürdü hocalara vs 7 ssene sonra durduk yere hamile kaldı şimdi iki oğlu var aralarında 1 yaş var 1 ar sene arayla oldular Allah'tan ümit kesilmez inşallah yüzünü güldürür rabbim inşallahMecbur bekliycem ya kızlar beni suçluyorlar hep kısır diye adım cikmis kaynanam arayıp aramızı bozuyo hocaya götürmek istiyo sınır oluyorum bu duruma
Inşallah canim düşünüp yazdığın icin allah razı olsun insan kimseye anlatmiyo böyle şeyleri ortak olduğunuz icin teşekkür ederimAynı şeyleri kuzenim de yaşadı rabbim öyle siniyor senide mesela kuznim tüp bebek tedavisi yaptırdı tutmadı ilaçlar kullandı yok olmadı doktor bir sıkıntı yok diyor dedi kaynanası inanmadı hep doktora götürdü hocalara vs 7 ssene sonra durduk yere hamile kaldı şimdi iki oğlu var aralarında 1 yaş var 1 ar sene arayla oldular Allah'tan ümit kesilmez inşallah yüzünü güldürür rabbim inşallah
Rica ederim ne demek lafı bile olmaz kadin dayanışması çok yaşaInşallah canim düşünüp yazdığın icin allah razı olsun insan kimseye anlatmiyo böyle şeyleri ortak olduğunuz icin teşekkür ederim
Rica ederim ne demek lafı bile olmaz kadin dayanışması çok yaşa
Bu emojiye bayıldım KK19:)
Bende anlam kazandı ondanBu emojiye bayıldım KK19:)
Bende anlam kazandı ondan
Peki belirtin varmıydı canımBnimki ilk günü çıkmadı ikinci günü sabah yaptığım testte çok silik çıktı kimse göremiyordu sadece bn görüyordum eşim yok gebelik işte falan dedi bn inat ettim 3. Gün gittim kan da çıktı ama çok düşük tü degerim sonra gittiğimde normaldi. Bekle biraz canım bnim sen hissedersin bide bn hissediyordum herkes dur acele etme gebelik yok dedi bn var dedim ve varmış çok şükür inşallah mutlu güzel haberlerini alırız canım bnim
2 ay düzenleyici kullandim canim tam 28 oldum bu ay biraktimHerşeye de hazır olmak lazım:-( adetin duzenlimi oluyo
Ohaa ya böyle saçmalıkmı olur üzme kendini bana da bazen diyorlar hocaya falan götüreyim seni kaynanam bende diyom oğlunu götür :)) üzme kendini sıkma canını vardır herşeyde bir hayır ya bu insanlara laf yetiştiremeyizMecbur bekliycem ya kızlar beni suçluyorlar hep kısır diye adım cikmis kaynanam arayıp aramızı bozuyo hocaya götürmek istiyo sınır oluyorum bu duruma
Öyle canim zaten sorun bende değil eşimde de yok herşey nasip anlayan yok maalesefOhaa ya böyle saçmalıkmı olur üzme kendini bana da bazen diyorlar hocaya falan götüreyim seni kaynanam bende diyom oğlunu götür :)) üzme kendini sıkma canını vardır herşeyde bir hayır ya bu insanlara laf yetiştiremeyiz
Geri kafalı oldukları için anlamıyorlar kendileri köylerde yaşamışlar sağlıklı beslenmişler bizler hep hormonlu fes fud yedik şuan köydeki bir insanla bizim hormonlarımız bir değil nasip işleri bunlar bide amma velakin saglıksık besleniyoruz canısıÖyle canim zaten sorun bende değil eşimde de yok herşey nasip anlayan yok maalesef
Hiçbir belirtim yoktu zatn bulantim falan 1 ay sonra başladı :) öğrendiğimde daha 3 haftalık tiPeki belirtin varmıydı canım
Yok canim ya ben hazır hiç sevmem eşim ev yemeğine bayılır zeytinyağ olsun sebze olsun öyle hepGeri kafalı oldukları için anlamıyorlar kendileri köylerde yaşamışlar sağlıklı beslenmişler bizler hep hormonlu fes fud yedik şuan köydeki bir insanla bizim hormonlarımız bir değil nasip işleri bunlar bide amma velakin saglıksık besleniyoruz canısı
Ayy masallah yaaHiçbir belirtim yoktu zatn bulantim falan 1 ay sonra başladı :) öğrendiğimde daha 3 haftalık ti
Benimkide sevmez canım ama biz gezmeye gidince de yiyor insan yaniYok canim ya ben hazır hiç sevmem eşim ev yemeğine bayılır zeytinyağ olsun sebze olsun öyle hep
İnşallah biz de de vardır bu ay bebiş dua edelim kızlarrr birbirimizeAyy masallah yaa