- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
He ya gordumDerine daha derineeeee
Kadın da öyle dıomus ya derine diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He ya gordumDerine daha derineeeee
Kadın da öyle dıomus ya derine diye
Yazarken bile koptum ahahahaHe ya gordum
Zaten az diye dedim gi nerdetse bn 77 olcam erkekte cok guzel dururnoldu kız ?77 çok değil bence göbek sıkıntısı olmasa erkekte göze batmıyor
Kilolu degil zaten yanlis anlamisiniz gizlaaa biz kari koca tombalagizda o yuzden sey ettimNiye kiiz kilolu dehilki
Zaten az diye dedim gi nerdetse bn 77 olcam erkekte cok guzel durur
Yok kiz gelir merak etme isi vardirbence kırıldı bana clamatis öyleyse lütfen gel bak özledik seni
he benim 15 20 dk tüh şekerpare fian 15 20 dk da pişiyor buda öyledir diye düşündüm tadına baktım ama kızarsa daha güzel olckmış şimdi 7 puan sa kızarınca 10 puan alcak bi tatlı deneyin kızlar ama benim gibi acele etmeyinOrtalama yarım saat
Şerbetini soğuk hazırlıyorum kaynatmıyorum eriyene kadar karıştırıyorum
Önemli olan tadı eşinde begrnşs eline saglık canım :)
Millet neler yazmis vuu senin yorumu gorunce bnde guldumYazarken bile koptum ahahaha
Ama fırına göre değişir süre afiyet olsun kuzum :)he benim 15 20 dk tüh şekerpare fian 15 20 dk da pişiyor buda öyledir diye düşündüm tadına baktım ama kızarsa daha güzel olckmış şimdi 7 puan sa kızarınca 10 puan alcak bi tatlı deneyin kızlar ama benim gibi acele etmeyin
Guzelll gorunuyo gecen bn de denedim resim armak icin yapamamistim pastalari Allahin izniyle bnde guzel doktururum.Afiyet olsuuunPastam hazir nefis terbiyesi yapin biraz
Az bile yazmışlardır öyle bi konuya bastonluda böyle bi performans daha hiç duymamıştımMillet neler yazmis vuu senin yorumu gorunce bnde guldum
Vay be biz ölmusuz aglayanimiz yok bi nene kadar olamadim yaAz bile yazmışlardır öyle bi konuya bastonluda böyle bi performans daha hiç duymamıştım
Bi köşe secin hepimiz utanacağukVay be biz ölmusuz aglayanimiz yok bi nene kadar olamadim ya
Bi köşe secin hepimiz utanacağuk
Nerelerdesin tatli .Hayirli aksamlarHayırlı akşamlar kizlar
Uşütmusim kız boğazlar şişmiş yattım bugun ankara yaramadı bana:)Nerelerdesin tatli .Hayirli aksamlar
Az bile yazmışlardır öyle bi konuya bastonluda böyle bi performans daha hiç duymamıştım
yok yineden bi on dk daha kalcaktı demekki emin olamadım altları kızardı tek üst te yok bende kızartma ayarına aldım 5 dk da öylee durdu neyse bu tecrübe olsun sağolasın canımmAma fırına göre değişir süre afiyet olsun kuzum :)
geçmiş olsun canımUşütmusim kız boğazlar şişmiş yattım bugun ankara yaramadı bana:)