- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
bizi dde sormuyor sanırım küstü bana girmiyorBenim @Clamatis nerde unuttu beni o hiç sormuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizi dde sormuyor sanırım küstü bana girmiyorBenim @Clamatis nerde unuttu beni o hiç sormuyor
Muhteşem performans heyecan doluMsj yeni gördüm dur bakayım. Muhtehcen mi
Aa niye kuzm o kümes kimseye :)bizi dde sormuyor sanırım küstü bana girmiyor
Demin konusuoduk ya derine yorumum üstünekız bdv ci ne konusu bu
Ne dedikodu istiyor her türlü varKoca tabak çekirdek bitirdim bi olay bi dedikodu yok
Çıt çet pueh...
DÜN BİRAZ takılmıştım alındı bana daha da yokAa niye kuzm o kümes kimseye :)
Cxs bugün durağan geçiyorNe dedikodu istiyor her türlü var
Alla alla o iyi bilir burda herkes şaka kaldırır bu topik neler atlattıDÜN BİRAZ takılmıştım alındı bana daha da yok
Nededin kiz anlamadımCxs bugün durağan geçiyor
Durgun geçiyor dedimNededin kiz anlamadım
Haa senlendiriz açın bu konu bulalım onun üzerinde çalışmalar konuşmalar yapalımDurgun geçiyor dedim
Nergis acıversin tatlıları yedi enerjisi vardırHaa senlendiriz açın bu konu bulalım onun üzerinde çalışmalar konuşmalar yapalım
Olabilir bak :)Nergis acıversin tatlıları yedi enerjisi vardır
Olabilir bak :)[/QUOTE
Kaçmasa iyi :)
Muhteşem performans heyecan dolu
Kim üzdü seni bacummmm bak daatırm burayı dicem topic senin bilemedm şimdiŞu hayatı çözmek Zaten imkansız ama herkesin illa az da olsa emin olduğu şeyler vardır
Benim emin olduğum nadir şeylerden biri de vi insan haklı da olsa haksız da olsa üzülmeyi haketmiyor . Üzülen siz de karşınızdaki de olabilir . Önemli olan bu diil
Hiçbirşey ama hiçbişey üzüldüğünüz gerçeğini değiştiremez