- 31 Temmuz 2017
- 2.055
- 3.427
Rica ederim kuzum afiyet olsun :)h size iyi sohbetler ben tatlı yapmaya gidiyooomgelince bakrm mesajlara 1var2yok çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim kuzum afiyet olsun :)h size iyi sohbetler ben tatlı yapmaya gidiyooomgelince bakrm mesajlara 1var2yok çok teşekkür ederim
O zaman revani yap yogurt tatlisi yap ama sut yok diyosun. Kadayif varsa onu serbestle cevizle ye canimduymuştum hira tatlısı du bi bakim
Ben fikih ilmihal akaid vs okuyorum calisiyorum smrknd in dergileri var kitablariyla birde onlariNefes teknikleriyle alakali bir kitap var elimde araya baska seyler girince uzadı biraz.
Hangi konuda okuyorsunuz?
Mahmut efndi 1senede süleymancı larda amaevet canım, sana da nasip etsin gülüm ,nerde okudun hangi cemaat diyim amin ecmain.
Ohhh ellerine sağlık afiyet oldun canımPastam hazir nefis terbiyesi yapin biraz
Kalk kızzz temizleee mutfağınıaynı bende yemek yaptım yedik bulaşık aynen duruyor ellemedim valla
İyyi yapıyonn canım temizlikkk güzelllllldirrrrr mükemmeldirrr harikaaadırrMutfağı toplamaya gidiyorum☺
Kac yasindasin?Mutfağı toplamaya gidiyorum☺
ben çalışmıyorum bildiğim kadarıyla clamatis çalışıyor tek o da teşrif etmiyor bugün33. Sizler kaç yalsindasiniz. Aranizda Çalışan varmi
Kalk kızzz temizleee mutfağını
o da iyi baya bişeyler kapmışındır 2senedeMahmut efndi 1senede süleymancı larda ama
yoğurt tatlısını yeni yaptım revaniyide pek sevmiyorum yeni şeyler denemeyi severim hira tatlısını yaptım ama benimki beyaz oldu niye ki 1var2yokO zaman revani yap yogurt tatlisi yap ama sut yok diyosun. Kadayif varsa onu serbestle cevizle ye canim
he geç kaldın güzelimTel geldi yazaamdım canm eğer evde varsa içine fındıkta rondodan gecirip koy :)
Kızarmasını bekleseydin biraz çok koyu da olmayacak tadına baktın mi ?yoğurt tatlısını yeni yaptım revaniyide pek sevmiyorum yeni şeyler denemeyi severim hira tatlısını yaptım ama benimki beyaz oldu niye ki 1var2yok
kuzum altları kızardı üstleri kızarmadı beklesem altı yanacaktı sanki ben de aldım henüz bakmadım az sonra bakıcm eşim beğendi ama neyse bu kez böyle olsun bidakine az daha beklim sen kaç dk pisiriyonKızarmasını bekleseydin biraz çok koyu da olmayacak tadına baktın mi ?
iç soğan kürü yaptınız mıMerhaba bayanlar ben özlem 28 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var 7 yıllık evliyim 2 yıldır korunmadiğim halde çocuğum olmadi.Bende 2 tane miyom saplandı rahim iç duvarına yapışık durumda biri 2.75 cm öteki 4 cm bundan dolayı hamile kalamıyormuşum.Bir çok dr gezdim hepsinin fikrinin düşüncelerini aldım hepsi ameliyat dedi ama riskli olacakmış rahime zarar verebilirmiş.Yeni bulduğum dr bana ameliyat en son iş. Çip yöntemi ile aşılama uygulayalim sonra başka sonuçlara bakariz dedi.Sizce arkadaşlar fikir ve dusuncelrinize ihtiyacım var