- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.104
Bilemiyorumki hasta olduktan sora morali bozuldu duzelmedi bakalim nolcakbence kırıldı bana clamatis öyleyse lütfen gel bak özledik seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemiyorumki hasta olduktan sora morali bozuldu duzelmedi bakalim nolcakbence kırıldı bana clamatis öyleyse lütfen gel bak özledik seni
tm cnm müsait olunca gel diyetin ayrıntılarını knuşalımBenm esim geldi arada bakarim gorusruz
takılıyom buralarda sen cnmSelâmlar ...napıosun :)
Alısveris-yemek sonrası iş tatlımı aldım oturdum takılmaca bende:)takılıyom buralarda sen cnm
ne tatlısı yaptın cnm benim eşimde istedi ne yapsam ki ya fikri olan?Alısveris-yemek sonrası iş tatlımı aldım oturdum takılmaca bende:)
ara sıra okuym ben çok boşladım ya sen ne okuyonKitap okuyormusunuz kızlar.
Sutlü yap iki dk cirp unla az irmiklene tatlısı yaptın cnm benim eşimde istedi ne yapsam ki ya fikri olan?
Okuyorum dergi kitab vs bicok sey:)Kitap okuyormusunuz kızlar.
Supangle yaptım canım börek ve patates salatası da var toplanın çaya gelin hahahja:) kekte yapabilirsin pratik ben bisey yapmadığım gün dışardan artık ne nasip olursa :) eşin ama illa şerbetli tatlı falan istiyosa hira tatlısını istiyorum hem hafif hem lezzetli :)ne tatlısı yaptın cnm benim eşimde istedi ne yapsam ki ya fikri olan?
ya süt yok şuan ben pek sevmiyorum onu bi de şerbetli bişey olbilirSutlü yap iki dk cirp unla az irmikle
duymuştum hira tatlısı du bi bakimSupangle yaptım canım börek ve patates salatası da var toplanın çaya gelin hahahja:) kekte yapabilirsin pratik ben bisey yapmadığım gün dışardan artık ne nasip olursa :) eşin ama illa şerbetli tatlı falan istiyosa hira tatlısını istiyorum hem hafif hem lezzetli :)
ara sıra okuym ben çok boşladım ya sen ne okuyon
Okuyorum dergi kitab vs bicok sey:)
Tel geldi yazaamdım canm eğer evde varsa içine fındıkta rondodan gecirip koy :)duymuştum hira tatlısı du bi bakim