- 31 Temmuz 2017
- 2.055
- 3.427
Kv ile sevgilisi gibi bi başlık:)O nasıl bir konu ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kv ile sevgilisi gibi bi başlık:)O nasıl bir konu ki
He hava degidikligindendir gecmis olsunUşütmusim kız boğazlar şişmiş yattım bugun ankara yaramadı bana:)
Sağol canım benim de ne var ne yok nasılsınızgeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun sifayıldızı geldi sana şifa olsunUşütmusim kız boğazlar şişmiş yattım bugun ankara yaramadı bana:)
Aynen canım benim de sizler napiyoniz nasılsınızHe hava degidikligindendir gecmis olsun
Hoop kapdım sifayi sağol bebeimGeçmiş olsun sifayıldızı geldi sana şifa olsun
şükür aynı devam sen nasıl oldun kardeşini gördün müSağol canım benim de ne var ne yok nasılsınız
Hep ayni canim ne olsun isde gunluk isler bide burasi var vakit geciriyoruzAynen canım benim de sizler napiyoniz nasılsınız
Hoop kapdım sifayi sağol bebeim
Geçmiş olsun sifayıldızı geldi sana şifa olsun
Konuyu oku mutlakaRabbim şifa versin
Gördüm kardeşimi üzüldüm ole görünce herkesten küçük orda inşallah ayın 19 da çıkarım diyor suçum yok diyor da bakalım ins cnmşükür aynı devam sen nasıl oldun kardeşini gördün mü
Hangi konu yaaKonuyu oku mutlaka
Az önce dedim yaHangi konu yaa
Aynen ne güzel canim burada olmazsa halimiz harap deHep ayni canim ne olsun isde gunluk isler bide burasi var vakit geciriyoruz
inşAllah Allah yardımcınız olsunGördüm kardeşimi üzüldüm ole görünce herkesten küçük orda inşallah ayın 19 da çıkarım diyor suçum yok diyor da bakalım ins cnm
Aynen ya iyi oluyi kafa dagitiyoruz birazAynen ne güzel canim burada olmazsa halimiz harap de
Msj yeni gördüm dur bakayım. Muhtehcen miAz önce dedim ya
Kızlar biriniz atın şu konuyu