- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
N nur mawish olmaz ya memnun olma canlan azcikin bole yapma yapablirsin.başlayalım galiba nur memnun halinden
Evet☺
Istanbul.
Ooh be en sevdigim tel aranmasi bnimkide arasa bari bnimde kiz istiyo pasta yapalim diye hic yapasim yokNohut filan yapicaktm dolaba koymustum islatip haslayip esim aradi yapma dedi isyerinde yemis bugun canima minnet ama tatli yapicam islak kek muzlu cikolatali esim jstiyo nabam yaa
Valla dun de aradi yapma diye arkadasinda yedi bende yine oh dedmOoh be en sevdigim tel aranmasi bnimkide arasa bari bnimde kiz istiyo pasta yapalim diye hic yapasim yok
Giz bu kocisleri de diyete mi sokalimnapalim benimki de aksam baslar cayin yanina tatil yok mu demeyeNohut filan yapicaktm dolaba koymustum islatip haslayip esim aradi yapma dedi isyerinde yemis bugun canima minnet ama tatli yapicam islak kek muzlu cikolatali esim jstiyo nabam yaa
Ya canim yapamam diye seey yaptim mutlaka yiyorum cunki gec kalkiyorum bide yinede uymaya calisirimN nur mawish olmaz ya memnun olma canlan azcikin bole yapma yapablirsin.
Dun bna gec haber verdi disari gitti onden deseydi eyiydiValla dun de aradi yapma diye arkadasinda yedi bende yine oh dedm
He şöyle olur biz acuk deliler olarak toplandik da huni takiyoz malum (ilk gunden deliyiz demiyeydim yav gacuraguk arkadasi )O nasıl oliyy
Gacdu bilemHe şöyle olur biz acuk deliler olarak toplandik da huni takiyoz malum (ilk gunden deliyiz demiyeydim yav gacuraguk arkadasi )
Valla dun de aradi yapma diye arkadasinda yedi bende yine oh dedm
Niye eyle ettim giz benGacdu bilem
Romantik dirkeneAh arada benimki de boyle sürprizler yapsa ne romantik esleriniz var kiz neyse hakkini yemiyim disarda yemese de arada disardan alir
Allah kabul etsin bende kalkan gidem namaz kilam yemek yapam tatli yapmiyam insAllahKizlar bn namaz kilmaya gider gorusuruk canlarim ballarim
Giz simdi nere dustum bn diye dusunuyodurTuh
Niye eyle ettim giz ben
Adam disarda yir sizi düşünir daha ne etsinRomantik dirkene
Amin insaAllah cumlemizinkini.Hadi kalkalim ya Allah...Allah kabul etsin bende kalkan gidem namaz kilam yemek yapam tatli yapmiyam insAllah
Benim yüzünden oldu yavGiz simdi nere dustum bn diye dusunuyodur
Bizi dusunuyomu kiz arkadaskariyla gezmeye gidiiy bnimki ne bni dusunmesiAdam disarda yir sizi düşünir daha ne etsin