- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mor soğan diilmiydi sumakla yencek olanHe canim var baya sut beyazi onuda sumakla yiyin yaziyo nette pcoya oda etki ediyomus
Yok canim bn beyaz olanini okudummor soğan diilmiydi sumakla yencek olan
iyi yapmışsın cnm hoşgeldin :)Konu aktif olunca buraya geleyim dedim.
olabilir benim mor kalmış aklımda sankiYok canim bn beyaz olanini okudum
Hosbuldum.yohk ben göstermem kendimi (ben çarşaf giyiyroum koyamam maalesef )
Gel canim yazdikca kaynasiriz var arkadaslar aksama gelirler cok guzel burasi istedigini sorup yazabilirsinKonu aktif olunca buraya geleyim dedim.
Bi bak netten istersen bn bikere aldim yedim tadini sevemedim bidada almadimolabilir benim mor kalmış aklımda sanki
Hosbuldum evet hersey varmış. Ben sadece konuyu okumuş yorum yapmıştım☺
bakim biBi bak netten istersen bn bikere aldim yedim tadini sevemedim bidada almadim
evet cnm hamdolsun burdurda send e mi giyiyorsun sen nerdesinHosbuldum.
Aa Nergismor Çarşaflımisin☺
nerde oturuyorsun?
emme bizim topiğe dahil olamk için @Clamatis patroniçemizden bir adet huni alıp giymen gerel
hee biz hiç o konuda motive etmiyoz birbirimizi seni temizlik gülü @miss_laviniiaa ya yönlendirelimSırf temizlik topikleri için üye oldum ama baktım hiçbiri aktif değil buraya geleyim dedim. Elbette temizliği kendim yapcam ama motivasyon önemli bunun için burdayım
evet cnm hamdolsun burdurda send e mi giyiyorsun sen nerdesin
hee biz hiç o konuda motive etmiyoz birbirimizi seni temizlik gülü @miss_laviniiaa ya yönlendirelim
Aa iyi neguzel bi guzel arkadas daha kazandikEvet☺
Istanbul.
Hadi hemen ortaligi toplamaktan baslayalim once namaz kilalim arkasina temizlik toparlama ne varsa yapalim haydi kalk gardasOyy miss çabuk gel ozaman
Nohut filan yapicaktm dolaba koymustum islatip haslayip esim aradi yapma dedi isyerinde yemis bugun canima minnet ama tatli yapicam islak kek muzlu cikolatali esim jstiyo nabam yaaNe bisircen canim