- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
bu sogan canim zaten yap kucukse iki tane koy bn oyle yapiyorum bazenEki Görüntüle 2086166 böyle mesela aldığınn rengi olmaz dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sogan canim zaten yap kucukse iki tane koy bn oyle yapiyorum bazenEki Görüntüle 2086166 böyle mesela aldığınn rengi olmaz dimi
amin hapımizinkiniAllah kabul etsin insaAllah...
Cok memnunum sorma.Siz baslayin ben gelirim blki siz yaparsiniz bn veririm kiloyubaşlayalım galiba nur memnun halinden
bn de yapıyodum olur dimi öylebu sogan canim zaten yap kucukse iki tane koy bn oyle yapiyorum bazen
haah ahh oluyomuymus öyleCok memnunum sorma.Siz baslayin ben gelirim blki siz yaparsiniz bn veririm kiloyu
Olur olur iki kucuk bi orta boy anca yapar zaten bnde az sonra yapcam aynen iki kucukbn de yapıyodum olur dimi öyle
zdıktqn sonra baktımdda tekrar bu kadar açık değilöiş zaten :)bu sogan canim zaten yap kucukse iki tane koy bn oyle yapiyorum bazen
Aa ayipsin olmami 20 kilo veririm siz diyete baslayinca nasil fikir amahaah ahh oluyomuymus öyle
tm cnm yapım ben de öyleOlur olur iki kucuk bi orta boy anca yapar zaten bnde az sonra yapcam aynen iki kucuk
Hosgeldin olmaz olmaz burda hersey var ne ararsan burda gel vatandasMerhaba bende geldim.
Benim evi ve hayatımi düzen koymaya ihtiyacım var.konu dışı olmaz değil mi?
yohk ben göstermem kendimi (ben çarşaf giyiyroum koyamam maalesef )Nergis bide seni gorek ya
Baya disi beyaz olan sogan var olmuycak bide mor sogan olmicak disi sari olan sogan olcak attigin resimdekiler gibiya
zdıktqn sonra baktımdda tekrar bu kadar açık değilöiş zaten :)
süper fikşr madem öyle bizde yapan birilerini bulak boşuna uğraşmıyakAa ayipsin olmami 20 kilo veririm siz diyete baslayinca nasil fikir ama
Vay vay carsafli guzelim ozele at bn bakarim aa goster bna kendiniyohk ben göstermem kendimi (ben çarşaf giyiyroum koyamam maalesef )
tm canım ben sanıyorum ki o soğan beyaz diğeri kahve bembeyaz varmış bi de ondan habeim yoktuBaya disi beyaz olan sogan var olmuycak bide mor sogan olmicak disi sari olan sogan olcak attigin resimdekiler gibi
Dimi ama bulalim bi kac kisiyi yapisalim onlara vardir konulardasüper fikşr madem öyle bizde yapan birilerini bulak boşuna uğraşmıyak
He canim var baya sut beyazi onuda sumakla yiyin yaziyo nette pcoya oda etki ediyomustm canım ben sanıyorum ki o soğan beyaz diğeri kahve bembeyaz varmış bi de ondan habeim yoktu
Hosgeldin olmaz olmaz burda hersey var ne ararsan burda gel vatandas