- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aglama cagir gelsin iki motive et kiziBenim yüzünden oldu yav
Kiz disardan yemegi sevmez yine ev yemegi yer yani 2 gundur bole yani nadir yemedigi disardan guvenlir yerden yine yeriz arada yaAh arada benimki de boyle sürprizler yapsa ne romantik esleriniz var kiz neyse hakkini yemiyim disarda yemese de arada disardan alir
Düşünmüş kadarBizi dusunuyomu kiz arkadaskariyla gezmeye gidiiy bnimki ne bni dusunmesi
Seninki biraz şey etmisss amaaa cocugun var o yer olsunDun bna gec haber verdi disari gitti onden deseydi eyiydi
Aa iyi neguzel bi guzel arkadas daha kazandik
Hadi hemen ortaligi toplamaktan baslayalim once namaz kilalim arkasina temizlik toparlama ne varsa yapalim haydi kalk gardas
Sifayildizi şaka ettiydim canim ben deli melo deyilik biz gayet de olgun oturakli uslu puslu hatunlarizOyy miss çabuk gel ozaman
Kiz ne yese 77 kilo evlennce 70 ti 4 senddir 77 iste.bazen kilo aldn diyom tartil bakim yok anam yine 77. Ye yeee 77 olmaz ama ole. Boyu var iste 1 75Giz bu kocisleri de diyete mi sokalimnapalim benimki de aksam baslar cayin yanina tatil yok mu demeye
Hay Maşallah ne cabuk Sen motive olmaya değil etmeye gelmisin gardaşEvi topladım ben.
SüpürDüm.
Mutfağın zemini sildim.
Yemek yapıyorum.
M
Namaz: mazeretliyim.
AA benimki gibi 175 77 kiloKiz ne yese 77 kilo evlennce 70 ti 4 senddir 77 iste.bazen kilo aldn diyom tartil bakim yok anam yine 77. Ye yeee 77 olmaz ama ole. Boyu var iste 1 75
haha 7 li rakamlari sevmiyoooom 6 lazm bana hehAA benimki gibi 175 77 kilo
Bana 5 liler lazimhaha 7 li rakamlari sevmiyoooom 6 lazm bana heh
Yok artik 40 ol bari.Bana 5 liler lazim
Hosgeldin.. biz az kactik. Hasbihal edrriz soraKaçmadım yaa hıziniza yetisemedim coklu alinti falan beceremedim galiba. Tam benlik miş benim honi mavi olsun mavi severim ben.
Hay Maşallah ne cabuk Sen motive olmaya değil etmeye gelmisin gardaş
Buyur canımmOyy miss çabuk gel ozaman
Gıı sen çarşaflımısıınn ne güzell ya ben 2sene kuran kursunda okudum bende giymek istiyodum ama olmadı kısmet değilmiş benim ailemde çok var çarşaflı evet giymek isteyordum ama Rabbim hakkıyla giymeyi nasp etsiniyi yapmışsın cnm hoşgeldin :)