- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 29
Hoşgeldin canım topiğimizeeOyy miss çabuk gel ozaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım topiğimizeeOyy miss çabuk gel ozaman
Buyur canımm
Aaaa çok memnun oldum bak çok sevindim :) evli misin çocuğun var mi yas kaç :)
Evet canim cocuk olunca mecbur yenek pisiyo yoksa kendime ozel yapmiyordum onceleriSeninki biraz şey etmisss amaaa cocugun var o yer olsun
Ooo supersin yarinda aynisini devam edelimEvi topladım ben.
SüpürDüm.
Mutfağın zemini sildim.
Yemek yapıyorum.
M
Namaz: mazeretliyim.
Uuuuy basima gelenler 77 miKiz ne yese 77 kilo evlennce 70 ti 4 senddir 77 iste.bazen kilo aldn diyom tartil bakim yok anam yine 77. Ye yeee 77 olmaz ama ole. Boyu var iste 1 75
Cok yakisiyo bazi hanimlara carsaf keske giysekGıı sen çarşaflımısıınn ne güzell ya ben 2sene kuran kursunda okudum bende giymek istiyodum ama olmadı kısmet değilmiş benim ailemde çok var çarşaflı evet giymek isteyordum ama Rabbim hakkıyla giymeyi nasp etsin
Öyle deme canım yaaa bende ki delilik dercesi hergünn deli oluyommMerhaba
Temizlik konusunda düzen sağlamak için üye oldumkızlarda size yönlendirdi hocam
Maşşaallh canım Allah bağışalsınn bemde yooooojkkkEvliyim biri 4 biri 2.5 yasinda iki oğlum var canım.
Sizin varmı?
Aa oyle biseymi var burda bn bilmiyorumKonuyu okuyan üyeleri neden göremiyorum
Bende bilmimmAa oyle biseymi var burda bn bilmiyorum
Aa oyle biseymi var burda bn bilmiyorum
Hiim ilk defa duydum arkadaslar biliyodur blki gelince soralimBir kaç yıl önce üye olmuştum sonra girmeyince şifreyi unuttum. Ozaman konuda kaç kişi var görülüyordu. Yani kimseye yoksa boşuna konuda durmayayim değilmi.
Derine daha derineeeee1var2yok dun bi konudaki yirumunu gordum bi sarki armagan etmisin
Allah bağışlasın ,hayırlı evlatlar olsunlar,henüz yok bekliyoruz Rabbim ne zaman nasip ederse.Evliyim biri 4 biri 2.5 yasinda iki oğlum var canım.
Sizin varmı?
ben bi ara görmüştüm ama nasıl oldu bilmiyorum sonra bakamadımHiim ilk defa duydum arkadaslar biliyodur blki gelince soralim
noldu kız ?77 çok değil bence göbek sıkıntısı olmasa erkekte göze batmıyorUuuuy basima gelenler 77 mi
kız boy yok sen gibin selvi boylu deyilik 156 boy 65 kilo 54 tüm önce yine öyle olmak istiyim nette ideal kilo 49 diiyrYok artik 40 ol bari.
hehheh clamatis gelsin verir akşam @Clamatis küstün mü ne ettin kız hiç gelmiyon merak ediyoz bakKaçmadım yaa hıziniza yetisemedim coklu alinti falan beceremedim galiba. Tam benlik miş benim honi mavi olsun mavi severim ben.