- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
Duymadik bilmedik gormedik. Soylemeyin sahit tutuyorsunuz uyuzlar hiiiiiii..Ayy valla yetisemedim cok gec yattim kalkamamisim
11 e kadar kazasini kilarsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duymadik bilmedik gormedik. Soylemeyin sahit tutuyorsunuz uyuzlar hiiiiiii..Ayy valla yetisemedim cok gec yattim kalkamamisim
Heya valla oyle cansiiiin ya canNiler niler deniyoo fenaaa kuzum rahatsizsin zaten düsünme bunlari her zamanki agu bugular
Sen hakettin üsunmeyi don biraz canimVuuuh hem de nasil
Diyet yapamiyom bn ya hic uymuyomN nur mawish sen bisy demdn diyet isine canim yoksam halinden memnun musun
Kiz ulu orta sevme gene karisir ortalik başin nasil oldu kizcagzn nasulHeya valla oyle cansiiiin ya can
tmm dimedimDuymadik bilmedik gormedik. Soylemeyin sahit tutuyorsunuz uyuzlar hiiiiiii..
11 e kadar kazasini kilarsin
Basim aynida cocuk iyi oldu biraz cok sukur .Aman o hasta olmasin yazik kivraniyo zor oluyo cocuklardaKiz ulu orta sevme gene karisir ortalik başin nasil oldu kizcagzn nasul
anladım inşallah Rabbim kısa sürede duyar sesimizi :)Benim bir sorunum yok aslında. Daha önce de doktora görünmüştüm detaylı olarak bütün tahlillerimi testlerimi yaptrdim. Ama eşim illa bi daha gidelim diyor. Kendisinde sorun var diye evhamlaniyor. Bi gideyim tekrar muayene olayim bakalim içimiz rahat etsin dedim. Biz de 2 buçuk yıl oluyor evleneli. 5 aydır falan istiyoruz ama bakalim ne zaman nasip olacak inşallah çok beklemeyiz
Bende iste ama bir birimizi gazlarsak motive olururz diiyomDiyet yapamiyom bn ya hic uymuyom
Bilmemki olurmu acepBende iste ama bir birimizi gazlarsak motive olururz diiyom
İyu bari olmami kiz biz bile fena oluyoz el skadarcik ya nasilda cani yaniyodur.sende iyi olursun inşallah şendede mi migren varBasim aynida cocuk iyi oldu biraz cok sukur .Aman o hasta olmasin yazik kivraniyo zor oluyo cocuklarda
Bilmemki olurmu acep
Benimkidw ya.. buyuk ihtimal bataryanin omrunu bitirdik canim :))Ya bu akilli tellerinde sarji hec dayanmiyyy buna da cozum bulsalardi ya
Kiz ulu orta sevme gene karisir ortalik başin nasil oldu kizcagzn nasul
Yok migren degil canim oyle sebepsiz gunlerdir agriyo gecer insaAllahİy
İyu bari olmami kiz biz bile fena oluyoz el skadarcik ya nasilda cani yaniyodur.sende iyi olursun inşallah şendede mi migren var