- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
Gribini yarim limon sıkıp ıcine koy.. hic bisey katmadan ic yat dinlenÇok sagol canimmm hersey bi yana hapşirmak bi yana aaaaahhheeeepşuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gribini yarim limon sıkıp ıcine koy.. hic bisey katmadan ic yat dinlenÇok sagol canimmm hersey bi yana hapşirmak bi yana aaaaahhheeeepşuuu
Sagok canimmmGeçmiş olsun. Allah şifa versin
Canım yarına biter heral ama söz foto atcam 6 defa elden geçiiiHm iyiymis canim hayirli olsun helalinden bol kazanclar nasip olsun nasil bisey atsana foto
Öyle mi yapayim yeni ilac aldim parol gecmese onu yapayimGribini yarim limon sıkıp ıcine koy.. hic bisey katmadan ic yat dinlen
Tm kzuum merakla bekliyorumCanım yarına biter heral ama söz foto atcam 6 defa elden geçiii
Aynen yap. Soğanin ortasi delip hafiften tabi. Icine bal dök bardaka dökulsün icinden o da iyi.. bende formul cokta hamilesin herhalde?Öyle mi yapayim yeni ilac aldim parol gecmese onu yapayim
Dün banyo yaptim sonra ozdilege kosarak gittim terlemisimKıyamam neyin var canım üşüttünmü
Yok canimm kısırımmm benAynen yap. Soğanin ortasi delip hafiften tabi. Icine bal dök bardaka dökulsün icinden o da iyi.. bende formul cokta hamilesin herhalde?
pcolulara zaten hamur isi yasakda yinede yiyoruz glutensiz yememiz gerekiyomus bideBen biraz araştırma yaptim karataya falan baktim agirlikli olarak kirmizi et yumurta kuruyemiş tüketiliyor. ,diyabet olanlara her ögune bir dilim ekmek diyor mesela,normal kişilerde yatmadan önce yemek yok diyabette bir porsiyon meyve şekersiz sut filan var yatmadan ,normalde tek diyabete iki ara öğün var
Cok iyi yapmissin baya yolda su dokerek gitseydin oyle daha guzel hasta olurdun ilik suya limon sık bal seviyosan onu kat ic bol bolDün banyo yaptim sonra ozdilege kosarak gittim terlemisim
Kisirim bnmi pcoluyum de hele bayilalim burdaYok canimm kısırımmm ben
Ah o hamur isi abur cubur yok mu ne geldiyse ondan geldi basimapcolulara zaten hamur isi yasakda yinede yiyoruz glutensiz yememiz gerekiyomus bide
Kızzzzz kisir ne demek duymiyimYok canimm kısırımmm ben
İşin sakasi cocugum olmuyor rabbim yardımcımız olsun bende hipo hipo luyumKisirim bnmi pcoluyum de hele bayilalim burda
Canım ya dikkat etDün banyo yaptim sonra ozdilege kosarak gittim terlemisim
Kısır derken sorun ne cYok canimm kısırımmm ben
Demem bi daha :)Kızzzzz kisir ne demek duymiyim
Hipoo hipi neydi kiz o terimleri şy edemiyorum tam olarak hipoglisemimiİşin sakasi cocugum olmuyor rabbim yardımcımız olsun bende hipo hipo luyum
Aynen abur cubur aldiriyo zaten bi tek oyle seyler yapisip kaliyomus yag olarakAh o hamur isi abur cubur yok mu ne geldiyse ondan geldi basima