- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
Cok seviyorum cocuklari olsa isterimde olmuyo simdilik nasip artikHe ben sana soru sorduydum 2 .yi istiyon mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok seviyorum cocuklari olsa isterimde olmuyo simdilik nasip artikHe ben sana soru sorduydum 2 .yi istiyon mu
Telin basindayiz hep canini cikardik tellerinBenimkidw ya.. buyuk ihtimal bataryanin omrunu bitirdik canim :))
Yatiralimda nasil yatirsakkiBeni çok fenaa uyku basti ben kaciyorum size iyi sohbetler su diyet işini enine boyuna masyaa yatirip bi olcusunu alalim
Ha iyi migren olmasin da o çok kötü yaYok migren degil canim oyle sebepsiz gunlerdir agriyo gecer insaAllah
Ben biraz araştırma yaptim karataya falan baktim agirlikli olarak kirmizi et yumurta kuruyemiş tüketiliyor. ,diyabet olanlara her ögune bir dilim ekmek diyor mesela,normal kişilerde yatmadan önce yemek yok diyabette bir porsiyon meyve şekersiz sut filan var yatmadan ,normalde tek diyabete iki ara öğün varYatiralimda nasil yatirsakki
Naber canim napiyosun@Clamatis dığumgünün kutlu olsun nice senelere canım benimm
Ne yapiyosun canim evde ne isiKızlar artıkk bende çalışimm emme evde eve iş getittirdim napimm zaman geçsin kafama bişey katmimm
İyi napim iş getrdim eve biraz ara verdim yine devamNaber canim napiyosun
Bayan Cüzdanı ön aşama eşimin işi bende artık yapicaö ne gelirse kardır vede vakit geçsinNe yapiyosun canim evde ne isi
Geçmiş olsun. Allah şifa versinÇok hastayım atesim var yaniyooooooooooruuuuuummm itfayeeeeeeee
Kıyamam neyin var canım üşüttünmüÇok hastayım atesim var yaniyooooooooooruuuuuummm itfayeeeeeeee
Gecmis olsun.. Rabbim şifa versin.. yuzunuzu yikayin sürekli havalandirin evi rahatlarsinÇok hastayım atesim var yaniyooooooooooruuuuuummm itfayeeeeeeee
Hm iyiymis canim hayirli olsun helalinden bol kazanclar nasip olsun nasil bisey atsana fotoBayan Cüzdanı ön aşama eşimin işi bende artık yapicaö ne gelirse kardır vede vakit geçsin
Çok sagol canimmm hersey bi yana hapşirmak bi yana aaaaahhheeeepşuuuGeçmiş olsun. Allah şifa versin
Kapi camlar açik simdi cok sagol canimmGecmis olsun.. Rabbim şifa versin.. yuzunuzu yikayin sürekli havalandirin evi rahatlarsin