- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
Uyumakmi.NergisssssYeteriz kiz boşver uyusun o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyumakmi.NergisssssYeteriz kiz boşver uyusun o
Kankimmmmm@brcstegul nediyo bunlar.HiiihKankisi yok ya (berceste)ondan gelmiyor bencem
Gercekten kirilanlar parmak kaldirsin bakimNeyse ben gidiyorum sarjim az uyumazsam gelirim az sonra ,@Clamatis N nur mawish @1var2yok Gul-i zar @brcestegul kizlar ben sizi burdaki dostlugu cok sevdim ,samimi buldum o yzden takiliyorum saka babinda soyluyorum kiriliyorsaniz ozur dilerim hakkinizi helal edin ,hepinize iyi geceler Allah a emanet olun sizi seviyorum cumaniz mubrek olsun dualariniza talibim
Var yok burdayim canim geldimBugünde maviş yok galiba nerdeki acaba
Ne dersi kiz deli ciddiye mi aldin yoksaBiliodum böyle diyeceğini ama nie çünkü ona da laf sokucaktım
Dün burda esenler bugün yok aslında burdan çıkarmamız gereken ders insan bazen yoğun olabilir yani ben şimdi işim yok burdayım die olmayan arkadaşlar hakkında biz birbirimize yeteriz mi diyim 1 var iki yok örnekti sadece
clamatis bnden ocunu almakla mesgul imis aldinda noldu clamassss giiii bak yine burdayim kovarsan giderim emme bak gururluyumdur@Clamatis beni unttun galiba
Uyumakmi.Nergisssss
Iyim ya dün uykuya firar etmisim.Naber len berceste :))
Vaaaayyyyy.. ormantik bi gün he
Niler niler deniyoo fenaaa kuzum rahatsizsin zaten düsünme bunlari her zamanki agu bugularKankimmmmm@brcstegul nediyo bunlar.Hiiih
Ayakta degilim oturuyorum canim sana sabah sabah guzel bi esprii :)Sabah namazı için kimler ayakta
Tamam patronice. Sen oyle diyorsan biz karismasin diye dedik. Daha guzel olur burda canimAaaa yok öyle yağma
Her konu burada konuşulacak
kış günü boyle espriler iyi gitmiyor hazin yap da serinleyekAyakta degilim oturuyorum canim sana sabah sabah guzel bi esprii :)
:) üsüdün dimikış günü boyle espriler iyi gitmiyor hazin yap da serinleyek
Vuuuh hem de nasil:) üsüdün dimi
Ayy valla yetisemedim cok gec yattim kalkamamisimSabah namazı için kimler ayakta