- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
Valla bilmirem beni de çektiler oyuna noldumu bilemedimNeyin tribindesiniz yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bilmirem beni de çektiler oyuna noldumu bilemedimNeyin tribindesiniz yahu
Ben kaynıyorum arada asıl hangınızlw konussam bı diğeri gelıp ona trip atıo ben gidim en iyisiValla bilmirem beni de çektiler oyuna noldumu bilemedim
Giz bende öyle oldu gormuyon muBen kaynıyorum arada asıl hangınızlw konussam bı diğeri gelıp ona trip atıo ben gidim en iyisi
Sen bdvye gacmak için firsar mi kolluyon yoksamBen kaynıyorum arada asıl hangınızlw konussam bı diğeri gelıp ona trip atıo ben gidim en iyisi
Yok aksine daraldım hepten ucucamSen bdvye gacmak için firsar mi kolluyon yoksam
Aynen bayiyor bi sure sonra bende ilk çok okuyordum simdi bdv yazisini görünce ya asabi kaciyom ya yukariYok aksine daraldım hepten ucucam
Hepppp dert harbiden:/Aynen bayiyor bi sure sonra bende ilk çok okuyordum simdi bdv yazisini görünce ya asabi kaciyom ya yukari
Ayy varsa hak helal oksun tabiki ..Neyse ben gidiyorum sarjim az uyumazsam gelirim az sonra ,@Clamatis N nur mawish 1var2yok Gul-i zar @brcestegul kizlar ben sizi burdaki dostlugu cok sevdim ,samimi buldum o yzden takiliyorum saka babinda soyluyorum kiriliyorsaniz ozur dilerim hakkinizi helal edin ,hepinize iyi geceler Allah a emanet olun sizi seviyorum cumaniz mubrek olsun dualariniza talibim
Ooooooo süperr
Saol dadlumm bende sizi çok sevdum hakkın varsa helal hoş olsun sende et gııNeyse ben gidiyorum sarjim az uyumazsam gelirim az sonra ,@Clamatis N nur mawish 1var2yok Gul-i zar @brcestegul kizlar ben sizi burdaki dostlugu cok sevdim ,samimi buldum o yzden takiliyorum saka babinda soyluyorum kiriliyorsaniz ozur dilerim hakkinizi helal edin ,hepinize iyi geceler Allah a emanet olun sizi seviyorum cumaniz mubrek olsun dualariniza talibim
Yaaa varya yemin ederim bayildim cok guzel ozetlemissin aktarmissin.Helal olsun ne hakkimiz varki tam benlik Allahim cok sukur bin sukur...Bu dünya imtihan dunyasi arkadaşlar. Allah kimden eksilttiyse veya arttirdiysa hikmetiyle yapmiştir. Biz bu sırra eremeyiz biz beşeriyetiz.. Gaybi da sonu da başi da o bilir. RAB kimseyi incitmez azabinda merhamet vardir. Hüzün dusürür kalbe inceltir yontar.. %99 rahmeti mahşerdedir..
%1 iyle dunyada bize sonsuz merhameti verir.. onun verdiginde de vermediginde hikmetler vardir.. Insâllah hayirla gelir gelen.. bizde ona layik olanlardan oluruz.. duaniz olmasaydi diyor ya..
Kalbimize dokunuyor ya hic dokunmasaydi hüzunsuz olsaydi.. taş gibi olsaydi.. Rabbim çok buyük hikmetinden sual olunmaz.. icimden geldi yazmak hakknzi helal edin.
Burdayim canim gunlerdir basim agriyo gecmek bilmiyo bide cocuk malum ustune bide komsu gel dedi gittim geldim sarj doldurdum biraz yoksa yazcaktimN nur mawish nereye gittin sekerr
Sus kiz burdayim bak bn geldim sen yoksun heytttt
Al yavrum intikamini basim ucuyi bak senin gibi doverim seniAyyyyy keşke yazmasaydın
İntikamımı alıcaktım
Yetersiniz tabi canim caniniz sagolsun canolar neguzel isde topik bos kalmasin bn olmasamda giremesemde sizler varsinizDil-i bitab kız nurmavis nerelerde yaaaa beraber birbirimize yeteriz dimi