- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
Bide soruyomusun deli anlaman lazn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide soruyomusun deli anlaman lazn
Aman ciddiye almayalim bdv ye doner burasi yoksa gulelim diye dediysen eyi yagciligi bi dusuneyim ama gerceklik payi varsa bozusuruzDoğru tabiki canim benim işimiz saka bizim ya hani clamatis takiliyor ya ben de ondan ugrasiyom azcik gulelim diye
Teşekkür ederim canim bir gün çaya gelin size de dokturimEline saglk canm guzel gozukuyor
Eyvah noldu caniiimYa simdi bi bebisim olsaydi yanimda ah ah.. durduk yere icime bisey dustü geneeee
Oluur neredesin tsk ederiz yemis kadar oldukTeşekkür ederim canim bir gün çaya gelin size de dokturim
Kiz sakin ha ne ciddisi girgir şamata için giriyom valla ben buraya bebek konusundan az uzaklasim kafam dagilsin diye ,bi iki hos sohbet edelim diyeAman ciddiye almayalim bdv ye doner burasi yoksa gulelim diye dediysen eyi yagciligi bi dusuneyim ama gerceklik payi varsa bozusuruz
Bazen geliyor canm iste bizim telefonda hamileler gurubu varda akrabalardan yazklarni gornce icim cızladi bi an isteEyvah noldu caniiim
Maviş getirsin sizi o biliyorOluur neredesin tsk ederiz yemis kadar olduk
Aaaaaaaaaaaa mavişsss nereymiss nerden biliyon kiz hi sole bakimMaviş getirsin sizi o biliyor
Bnde canim birsuru derdim var kafa dagitmaya giriyorum .Bazen psikolojik ciddiye aliveriyorum aradaki laflariKiz sakin ha ne ciddisi girgir şamata için giriyom valla ben buraya bebek konusundan az uzaklasim kafam dagilsin diye ,bi iki hos sohbet edelim diye
Anladım canım benimki nereye gidiceksem oo götürcek hastane işi olur o annemi kaynanamı istemezz yolda yürüken kafa yerde oşsun derdi çokk şükür yolda yürürken arada karışır ama tamamıyla geçmiş değill benm tekk sıkıntımm buu kıskançlıkk deli ediyoo normal değill hastalık derecesinde işte o sıkıyoo insanııAyni biz bende cikamazdim balkona, ama inlar duzeldi. Baski var yani. Onu giyme ordan yurume ..
Bazen uzaklasioz bazen yakinlasiyoruz canim nabicaksin ritim iste :)Kiz sakin ha ne ciddisi girgir şamata için giriyom valla ben buraya bebek konusundan az uzaklasim kafam dagilsin diye ,bi iki hos sohbet edelim diye
Gidelim bi gun canim guzel yerdeAaaaaaaaaaaa mavişsss nereymiss nerden biliyon kiz hi sole bakim
Anladım canım benimki nereye gidiceksem oo götürcek hastane işi olur o annemi kaynanamı istemezz yolda yürüken kafa yerde oşsun derdi çokk şükür yolda yürürken arada karışır ama tamamıyla geçmiş değill benm tekk sıkıntımm buu kıskançlıkk deli ediyoo normal değill hastalık derecesinde işte o sıkıyoo insanıı
Kiz nirde?? Ask olsun size. Yeryuzunde yasamiyormusun baska gezegenmi :)Gidelim bi gun canim guzel yerde
Rabbim yardım etsinn bizeeeAyni benimkii istee
Mis gelmis mis merak ettim seni iyice afeti devran min yoksam gii foto atmayi becerdigibde foto isterizAnladım canım benimki nereye gidiceksem oo götürcek hastane işi olur o annemi kaynanamı istemezz yolda yürüken kafa yerde oşsun derdi çokk şükür yolda yürürken arada karışır ama tamamıyla geçmiş değill benm tekk sıkıntımm buu kıskançlıkk deli ediyoo normal değill hastalık derecesinde işte o sıkıyoo insanıı
Laa yapamıyoom deniyom deniyom olmiiiiMis gelmis mis merak ettim seni iyice afeti devran min yoksam gii foto atmayi becerdigibde foto isteriz
Isde bigun mutlaka yaparsin ozelden olur blkimLaa yapamıyoom deniyom deniyom olmiiii
Ayyyy sonundaaaaIsde bigun mutlaka yaparsin ozelden olur blkim