- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
Clamatise de boyle dir H M haberin olsun ortaligi bi karistirak aksiyon olsunYok hayatim sadigim sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Clamatise de boyle dir H M haberin olsun ortaligi bi karistirak aksiyon olsunYok hayatim sadigim sana
Zaten pco yediriyo canim onun etkisi pcolularin cani hep hamurisi tatli ceker artik bn onceki kadar saldirmiyorum cikolata tarzi seylere zeytin yapragi filan ictim onun mu faydasi oldu bilmiyorum .Tamamen nasil vazgecerim bilmiyorum yinede yiyorum eskisi kadar olmasadaYok kiz diyet miyet yapamiyom ben glifor yeni basladim iki haftador filan cidden faydasi oluyor eskisi kadar sık ve çok acikmiyorum ama genelde gözüm ac benim ,önceden gözüm dönerdi acliktan simdi o kadar olmuyor az yiyorum ama yediğim hep hamur isi karbonhidrat
Bn anlamamak ne dedin canimClamatise de boyle dir H M haberin olsun ortaligi bi karistirak aksiyon olsun
Ayip ediyom dimi ben de CIK CIK CIK hic etmezsin öyle boyle şöyle şeylerAşk olsun ben ne zanan karistirdim
Biliyorum ben herseyi ama yemezlerClamatise de boyle dir H M haberin olsun ortaligi bi karistirak aksiyon olsun
Yarisini vereyim sabrimin bnde cokSendeki sabır banada gelsin inşallah
Aslnda bende pek anlamadmBn anlamamak ne dedin canim
bn anlamadim kuzum yaBiliyorum ben herseyi ama yemezler
Clamatise de sana sadigim gibisinden şeyler soylirsin direm kimi görürsen ona yağ cekirsen maviş itiraf et hadiiBn anlamamak ne dedin canim
Valka hiç benm yüzümden olay cıkmadıAyip ediyom dimi ben de CIK CIK CIK hic etmezsin öyle boyle şöyle şeyler
Aslnda bende pek anlamadm
Hahahaha bazen mecburen netcenClamatise de sana sadigim gibisinden şeyler soylirsin direm kimi görürsen ona yağ cekirsen maviş itiraf et hadii
Ben de öyle gliforun etkisi oldu baya canim çok çekmiyor eskisi gibi ama gözüm ac genelde kendin alip kullanabilirsin sen deZaten pco yediriyo canim onun etkisi pcolularin cani hep hamurisi tatli ceker artik bn onceki kadar saldirmiyorum cikolata tarzi seylere zeytin yapragi filan ictim onun mu faydasi oldu bilmiyorum .Tamamen nasil vazgecerim bilmiyorum yinede yiyorum eskisi kadar olmasada
Saka diyom kiz her konuya bi yorum yap iyon ya ondanValka hiç benm yüzümden olay cıkmadı
Yok valla yag hayatta sevmem clamatis hatta kiskanir biraz brcste gulle kankisiniz ayiracam filan diye takilirClamatise de sana sadigim gibisinden şeyler soylirsin direm kimi görürsen ona yağ cekirsen maviş itiraf et hadii
Oo süper olur vallaYarisini vereyim sabrimin bnde cok
Kullaniyorum bnde etki etmiyo artikBen de öyle gliforun etkisi oldu baya canim çok çekmiyor eskisi gibi ama gözüm ac genelde kendin alip kullanabilirsin sen de
Aman napcaz burda başka gerçi ben başka yazılar okuodum bu bdv yı sonradan farkettimSaka diyom kiz her konuya bi yorum yap iyon ya ondan