- 18 Kasım 2016
- 315
- 158
teşekkür ederim buldum :))Açmak istediğin forumun sağ üst köşesinde yeni konu aç butonu var oradan yapabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim buldum :))Açmak istediğin forumun sağ üst köşesinde yeni konu aç butonu var oradan yapabilirsin
İnşallah canım bu günden sonra eve iş getiricem inşallah onlarla meşgul olucammKiyamam sana ya lavin kardes. Uzulme seninde olur mesguliyetelrin vakti saati gelince..
Ayyy kıyamam yaaa bendw geçen aynı oldu yazıyom yazıyom bi kişi yokk behh@Clamatis seni çok iyi anladim
Aşk olsunn cqnımm bem burdayımmmmBen geldim ama gidiyorum siz beni yalniz biraktiniz
Netten giriyorum canimSenn nettenmi giriyon yoksa yükledinmi k.k yı
Yok canim sarj biymisti sarjda telefon biraz ara vereyim dedimN nur mawish nereye gittiii profil mi yapmaya calisiyor ki
İşte nettem girince oluyo ben yükledim nezamandır yapıyom almuyoo meğerse nettwn oluyoomuşş orda profiline gir avatara uzun bas sonra halledersin inşallahNetten giriyorum canim
Hi ondanmiymis vay be ama yukleyince esim gorur gorsun istemiyorumİşte nettem girince oluyo ben yükledim nezamandır yapıyom almuyoo meğerse nettwn oluyoomuşş orda profiline gir avatara uzun bas sonra halledersin inşallah
Canımm nettwn girr yap yükleme yüklü var bende yapamıyodum nettwn girdim googledan ordan oldu k.k yüklemeHi ondanmiymis vay be ama yukleyince esim gorur gorsun istemiyorum
Hee canım Allah sadece erkekleri zeki yarattı sanki benimki de bazen çok zekiyim havalarina girmeye çalışıyor ama alıyorum havasını bide biz kadınlara derler siz kendinizi üstün goruyonuz diye ama kendilerinin farkinda değillerEvet benim sinavimda buymus diyorum herseyi ben bilirim diyor adam.
Yok benle konusurken bile kafasinda matametiksel olarak hesap yapiyormus.. okadar zekuyim diyor yanii
Ay sinirim bozuldu geldiler banaa
İşlerim vardı canim o yüzden ciktimAşk olsunn cqnımm bem burdayımmmm
Hayirli yolculuklarEv yolculuğu baslasin
Canim çok zor ya Allah sabır versin sana. Benim babam gencliginde anneme oyle davranirmis perdelere bile iğne takarmis acmasin diye. Tabi şimdi yaş gecince kalmadi o huylari ama annem anlatir hala ağlar gencligim ziyan oldu der. Üzülüyorum ben böyle durumlari duyunca. Erkekler ayricalikli yaratilmadi sonuçta hepimiz eşitiz. Keşke bunun farkina varabilseler..Canım bende ayı durumdayımm kıskançlık hat safa çamaşır asamazdım balkona bizim evi karşısı park istemez balkona çıkım hava alim annemlere tartışarak giderim benm de böylew daha fazla sı varda Allah biliyooo tamam biraz da olsa düzeldi ama baskısı hala aynıı
Hee canım Allah sadece erkekleri zeki yarattı sanki benimki de bazen çok zekiyim havalarina girmeye çalışıyor ama alıyorum havasını bide biz kadınlara derler siz kendinizi üstün goruyonuz diye ama kendilerinin farkinda değiller
Benim bir sorunum yok aslında. Daha önce de doktora görünmüştüm detaylı olarak bütün tahlillerimi testlerimi yaptrdim. Ama eşim illa bi daha gidelim diyor. Kendisinde sorun var diye evhamlaniyor. Bi gideyim tekrar muayene olayim bakalim içimiz rahat etsin dedim. Biz de 2 buçuk yıl oluyor evleneli. 5 aydır falan istiyoruz ama bakalim ne zaman nasip olacak inşallah çok beklemeyizBiz 15 aydır evliyiz ilk 1 2 düşünmedik daha sonra düşünmeye başladık yani 1 sene oluyo :) Sende ne gibi sorun var