- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
Vaaay miss yapmissin kizzz.MasaAllah sizeAyyyy sonundaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaaay miss yapmissin kizzz.MasaAllah sizeAyyyy sonundaaaa
Saol canım yapana kadar akla karayı seçtim hadi sıra sende dene dene yap sorsan twkrar yapamamVaaay miss yapmissin kizzz.MasaAllah size
Denedim canim olmuyo profile foto bikac denedim hatta cesitli resimlerSaol canım yapana kadar akla karayı seçtim hadi sıra sende dene dene yap sorsan twkrar yapamam
A çok üzülürum ya ben saka diyorum insan sevdiğine takilir ya öyle.Bnde canim birsuru derdim var kafa dagitmaya giriyorum .Bazen psikolojik ciddiye aliveriyorum aradaki laflari
Öyle oluyor canim ya ama sürekli düşünmek hic iyi değil insanin psikolojisi bozuluyorBazen uzaklasioz bazen yakinlasiyoruz canim nabicaksin ritim iste :)
Sureklo degil ya bazen iste aman bosverrÖyle oluyor canim ya ama sürekli düşünmek hic iyi değil insanin psikolojisi bozuluyor
Saol canım yapana kadar akla karayı seçtim hadi sıra sende dene dene yap sorsan twkrar yapamam
Saol canım benimm Allah razı olsunnHe heee bende gördüüm çok güzelsin maşallah nazar değmesin
Sureklo degil ya bazen iste aman bosverr
Senn nettenmi giriyon yoksa yükledinmi k.k yıDenedim canim olmuyo profile foto bikac denedim hatta cesitli resimler
Bizi biz anliyoruz kim anliyoki.. olan olmayandan anlamiyor Rabbim dermsnsiz dert vermesin. Senin yasin kac peki? Kac yillik evlisinBen ilk çok kafaya takiyordum 24 saat düşünüyordum şimdilerde bosalttim biraz hele buraya takilinca daha rahat iyi ki varsiniz
AYnn canım insan burda kafa dağıtıyoo arkidaşlar varr benim normal hayatımda eşimdwn annemden kaynanamdan başka yokk eltilerimle aynı binda oturuyomm onlarda çocuklarıylla ama ben tekkkkBen ilk çok kafaya takiyordum 24 saat düşünüyordum şimdilerde bosalttim biraz hele buraya takilinca daha rahat iyi ki varsiniz
Aynen kuzum aynen bizi bizde başka kimse anlamiyor ben 17 aylik evliyim sen pekiBizi biz anliyoruz kim anliyoki.. olan olmayandan anlamiyor Rabbim dermsnsiz dert vermesin. Senin yasin kac peki? Kac yillik evlisin
Kesinlikle benimde normalde pek arkadasim yoktur evlenince yollar ayrildi hepA
AYnn canım insan burda kafa dağıtıyoo arkidaşlar varr benim normal hayatımda eşimdwn annemden kaynanamdan başka yokk eltilerimle aynı binda oturuyomm onlarda çocuklarıylla ama ben tekkkk
Ben 27 yasindayim 3 bucuk senelik evliyim canimAynen kuzum aynen bizi bizde başka kimse anlamiyor 24 um ben 17 aylik evliyim sen peki
Kiyamam sana ya lavin kardes. Uzulme seninde olur mesguliyetelrin vakti saati gelince..A
AYnn canım insan burda kafa dağıtıyoo arkidaşlar varr benim normal hayatımda eşimdwn annemden kaynanamdan başka yokk eltilerimle aynı binda oturuyomm onlarda çocuklarıylla ama ben tekkkk