- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
Hadi ya ben yeni basladim dozunu yükseltmek gerekiyodur belki kaç mg?Kullaniyorum bnde etki etmiyo artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya ben yeni basladim dozunu yükseltmek gerekiyodur belki kaç mg?Kullaniyorum bnde etki etmiyo artik
Ask olsun mornergisim hec de huyum deeldir yagcilik.Clamatise de sana sadigim gibisinden şeyler soylirsin direm kimi görürsen ona yağ cekirsen maviş itiraf et hadii![]()
Nergismor clamatis yonetici ayagni denk al bence![]()
![]()
Giz Clamtisi dellendirecen dime diyom boyle şeyler gizliden ozelden de bunlariAsk olsun mornergisim hec de huyum deeldir yagcilik.brcstegulun yeri ayridir bnde
Bn ilk kullandigimda 500 kullandim taa yillar once cok etki etmusti sonra 1000 lik kullandim agir gelmisti simdi 500 luk kullaniuorum hic etkisi yok insulin tavan yapti hersldeHadi ya ben yeni basladim dozunu yükseltmek gerekiyodur belki kaç mg?
Ya smdi diceklerim varda desem clama beniBen Clamatisime bisey dimedim kinur sana yaptini brcsteye de yapiyor didim
![]()
Dime dime ne dicesen ozelden deYa smdi diceklerim varda desem clama beni![]()
Yok kiz biliyo clamas gecen kizdi daha inkar etme inanmam dediGiz Clamtisi dellendirecen dime diyom boyle şeyler gizliden ozelden de bunlari![]()
Aa mirak ederiz amaYa smdi diceklerim varda desem clama beni![]()
Bence dozu yukselt 850 yap vücut Alisiyomus bir hafataya ben 850 kullaniyom hic sarsmadi beniBn ilk kullandigimda 500 kullandim taa yillar once cok etki etmusti sonra 1000 lik kullandim agir gelmisti simdi 500 luk kullaniuorum hic etkisi yok insulin tavan yapti herslde
Yok kiz biliyo clamas gecen kizdi daha inkar etme inanmam dedien fazla bni topikten atar bohcami toplar giderim
Kiiiiz nergis herkesi seversinde birini ayri seversin yada bi kac kisiyi oyle bisey normal gunluk hayat gibi isde herkesin yeri ayridir dogru degilmiBen Clamatisime bisey dimedim kinur sana yaptini brcsteye de yapiyor didim
![]()
Yok bacim bdv seni bekler biz bulasmayalim tehlikeli oralarBen gider kızlar
Daha dışarı çıkıcam börek yapicam
Bdv size , siz Allah'a emanet![]()
Ya bnde oyle bisey var canim dogrucu davudum bn neyse o yaa tutamamkiozleriz kiz dilini tut burada kal
![]()
![]()
Doğru tabiki canim benim işimiz saka bizim ya hani clamatis takiliyor ya ben de ondan ugrasiyom azcik gulelim diyeKiiiiz nergis herkesi seversinde birini ayri seversin yada bi kac kisiyi oyle bisey normal gunluk hayat gibi isde herkesin yeri ayridir dogru degilmi
Eline saglk canm guzel gozukuyorBu arada mercimegi sabah 8 de hasladim azsulu biraktim bulgurunu koyup kapattim soğan salcaisni az önce ekleyip siktim kivami gayet iyipratik oldu aklinizda bulunsun