- 31 Temmuz 2017
- 2.055
- 3.427
Hak ediyor öyleleriAip aip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hak ediyor öyleleriAip aip
Vaaav hizlisin cano2 kere
Onu ben diyorum niye çaldin mavisim kelimesiniKiz aceleden ne biçim yazmisim biliyorum mavisim saka diyorum olcakti
Sov sen yinede noliyy bakalimAynen
Sövmek niye serbest deil ya ahahaha
Yok kiz diyet miyet yapamiyom ben glifor yeni basladim iki haftador filan cidden faydasi oluyor eskisi kadar sık ve çok acikmiyorum ama genelde gözüm ac benim ,önceden gözüm dönerdi acliktan simdi o kadar olmuyor az yiyorum ama yediğim hep hamur isi karbonhidratPco diyeti var nettede nasil yapcaz surekli insan yapamiyoki illaki yemek istiyo insan glifor kullandinmi hic
Haha uyanik biliyon nolcagniSov sen yinede noliyy bakalim
Okuyabildigim kadariyla okudum canim ne anladim bnde bilmiyorumKiz aceleden ne biçim yazmisim biliyorum mavisim saka diyorum olcakti
Valla calmadim arkadas senin değdiğini görmedim ben hic sen varken ben Yoktum ben varken de sennyoktunOnu ben diyorum niye çaldin mavisim kelimesini
Sov sen yinede noliyy bakalim
Icini bosaltsin kadincazHaha uyanik biliyon nolcagni
HihValla calmadim arkadas senin değdiğini görmedim ben hic sen varken ben Yoktum ben varken de sennyoktun
Tmm geri aliyorum ozaman kibarca uyarBu gaza gelmem
Direk lafımı dedim iş pişmiş uyarsak ne çareTmm geri aliyorum ozaman kibarca uyar
Yok hayatim sadigim sanaN nur mawish beni atlatiyormusun
Giz gene ortaligi karistirdin geldin mi bdv deBu gaza gelmem
Ben yazamiyorum oyle konulara ya ortalik karisiyo zaten okuyup geciyorumDirek lafımı dedim iş pişmiş uyarsak ne çare
Yandan geć canim yandannnnYok hayatim sadigim sana
Aşk olsun ben ne zanan karistirdimGiz gene ortaligi karistirdin geldin mi bdv de
Sendeki sabır banada gelsin inşallahBen yazamiyorum oyle konulara ya ortalik karisiyo zaten okuyup geciyorum