- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
Yook ya gormedim dogru durust girmedimkiKonular fena ya ogun bi konu vardi ortalik yikildi gordunmu canim bacak sov mu neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yook ya gormedim dogru durust girmedimkiKonular fena ya ogun bi konu vardi ortalik yikildi gordunmu canim bacak sov mu neydi
Gecmezse artik oyle yapcam cok kafaya takiyorum ya ondandir heralGit igne vurun canim o gecirir..
Cok manasiz bi konu o bence anlam vermesi güc. Tuhaflik var yaniGördüm yine şaka gibi !böyle bişey olabilir mi ya
Aman gorme zaten kadinlar bitbirini yiyodu az kalsin simdide esimin yatak baskisi konusunda baslamislarYook ya gormedim dogru durust girmedimki
kendinden onemli degil hicbirsey yapma oyle..Gecmezse artik oyle yapcam cok kafaya takiyorum ya ondandir heral
Sormus bide tovbe yarabbi destek istiyo gibiGördüm yine şaka gibi !böyle bişey olabilir mi ya
Kadinin cok oldugu yerde sorun cozulurmu sence cozulsede arada kaynarAman gorme zaten kadinlar bitbirini yiyodu az kalsin simdide esimin yatak baskisi konusunda baslamislar
Cok dogru bisey vallahi dahada beter oluyo .Erkekler oyle degil bak cevap bile vermiyolaKadinin cok oldugu yerde sorun cozulurmu sence cozulsede arada kaynar
Öyle mi koca mı olur bide yaCok manasiz bi konu o bence anlam vermesi güc. Tuhaflik var yani
Bi gün absürd bi olay olmasın yaSormus bide tovbe yarabbi destek istiyo gibi
Ah canim valla hep kendime yapiyorum zaten dertleri biriktirince boyle oluyo icinden cikamadim isde.kendinden onemli degil hicbirsey yapma oyle..
Pazar konusnu demiyomusyn karistiÖyle mi koca mı olur bide ya
Kk bos kalmasin diye aciyolar benceBi gün absürd bi olay olmasın ya
Yorum yaptinmiBi gün absürd bi olay olmasın ya
Cikilcak gibi olmuyor bazen iste. Allah selamet versin mavisimAh canim valla hep kendime yapiyorum zaten dertleri biriktirince boyle oluyo icinden cikamadim isde.
Kiz aceleden ne biçim yazmisim biliyorum mavisim saka diyorum olcaktiBilmavisim saka diyoer ben de neyse ben kacar okurum tMM
AynenPazar konusnu demiyomusyn karisti
2 kereYorum yaptinmi
Amiiin canim sagolasin insaAllah sonu selamet olurCikilcak gibi olmuyor bazen iste. Allah selamet versin mavisim
Aip aipAynen
Sövmek niye serbest deil ya ahahaha