- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
Galiba esiyle ilgiliydi morfoloji filsn neler yaptiniz gibiydiBurda biri bana neler kullandiniz diye sormustu ben unuttim kimdi o kisi. Solicektm unuttum yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba esiyle ilgiliydi morfoloji filsn neler yaptiniz gibiydiBurda biri bana neler kullandiniz diye sormustu ben unuttim kimdi o kisi. Solicektm unuttum yaa
Okadar olmasada kilom var
Oh olsunCekistiremedik yaaaa uyumaya gittik
Yaa canim veremiyorum bn yillardir aldigin kiloda bari kalayim diyorum cok zor bide insulin direnci olunca fena oluyoBenimde var kiz pcosta en son olması gereken hatta asla olmaması gereken şey
Cikmaz cikmaz alinmak yok hunililerde oyle bisey olamaz
Takiliyorum kuzum hic cekistirirmiyim kafa dagitiyoruz burda agrimda gecmedu ya neyse bi oku ordanOh olsun
Ay ne canim ben de veremiyorum evlendikten sonra aldim ya da gitmiyor ya klasik bir yildir kendimi tombik hissediyorumYaa canim veremiyorum bn yillardir aldigin kiloda bari kalayim diyorum cok zor bide insulin direnci olunca fena oluyo
Gorecez bakalum neler edecek bnde bdv gezerim clamas yatinca gelirimAksam gorecuksun öyle dedi
Bilmavisim saka diyoer ben de neyse ben kacar okurum tMMTakiliyorum kuzum hic cekistirirmiyim kafa dagitiyoruz burda agrimda gecmedu ya neyse bi oku ordan
Pco diyeti var nettede nasil yapcaz surekli insan yapamiyoki illaki yemek istiyo insan glifor kullandinmi hicAy ne canim ben de veremiyorum evlendikten sonra aldim ya da gitmiyor ya klasik bir yildir kendimi tombik hissediyorum
Cunki clamas saka der hep arada bnde saka derim biliyi huyumuzu.Tabiki saka canim essah degelBilmavisim saka diyoer ben de neyse ben kacar okurum tMM
Yok kuzum ben hemen hallederm soraya birakmam. :) sen nabiyorsunnnKalsaydi bi sure camasirlar filan dinlenseydi bi canim
Ooh is kalmadi desene.Napayim valla bas agrim var gunlerdir cok fena napcami bilmiyorum basimi zor kaldiriyorum.Temizlik yemek devam herseyeYok kuzum ben hemen hallederm soraya birakmam. :) sen nabiyorsunnn
Agri kesici al dayanilmicak gibiyse? Aldinmi gecmedimiOoh is kalmadi desene.Napayim valla bas agrim var gunlerdir cok fena napcami bilmiyorum basimi zor kaldiriyorum.Temizlik yemek devam herseye
Bende guldum orda epey. Bi konuya1var2yok nerdesin bdv seni bekler bi pazar konusu acilmis kos
Aldim gecmiyo gece uykulardan uyaniyorum o derce canimAgri kesici al dayanilmicak gibiyse? Aldinmi gecmedimi
Konular fena ya ogun bi konu vardi ortalik yikildi gordunmu canim bacak sov mu neydiBende guldum orda epey. Bi konuya
Git igne vurun canim o gecirir..Aldim gecmiyo gece uykulardan uyaniyorum o derce canim
Gördüm yine şaka gibi !böyle bişey olabilir mi ya1var2yok nerdesin bdv seni bekler bi pazar konusu acilmis kos