- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
Keske hic atilmasa icim gidiyoÇok çeşit yaoinca artiyo uç öğün yiyoruz ondan boyle yapiyorum ben kalanlari dokmuyosan musriflik olmaz ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske hic atilmasa icim gidiyoÇok çeşit yaoinca artiyo uç öğün yiyoruz ondan boyle yapiyorum ben kalanlari dokmuyosan musriflik olmaz ya
Iyi geceleeer bnde yatarim blkiBen yatiyoeum iyi geceler canim
Ahahaha valla kv kp görumce elti olayları bitmiyor bende tv izliyorum ay şiştim hep aynı olaylar :) ama komik yorumlarda görmeye basladm gelsenize ya ahahahkiiiiz ne var ne yok bdv de cilginca bisey yokmu bizede haber et
Aay onceden baya okuyodum simdi okumuyorum artik hepsi ayni kisi sankiAhahaha valla kv kp görumce elti olayları bitmiyor bende tv izliyorum ay şiştim hep aynı olaylar :) ama komik yorumlarda görmeye basladm gelsenize ya ahahah
Her gün olunca bayıyor tabi burda kopmasa keske muhabbet aksa ama herkes aynı zamanda müsait olamıyor haliyleAay onceden baya okuyodum simdi okumuyorum artik hepsi ayni kisi sanki
evet ya herkes anlassa ayni anda yazsakHer gün olunca bayıyor tabi burda kopmasa keske muhabbet aksa ama herkes aynı zamanda müsait olamıyor haliyle
Beynim yandı bdv de zaten ahahhahevet ya herkes anlassa ayni anda yazsak
Bide etkileniyo insan hele kari koca iliskilerindeBeynim yandı bdv de zaten ahahhah
Resmen yaşıyoruz gibi bisey eşim çok okuma diyor bazen işte etkilenirim diye ahahahaBide etkileniyo insan hele kari koca iliskilerinde
Bn esime soylemedim daha gecenlerde onun e postasiyla acmistim megerse bildirim gidiyomus bilniyodum onceden sonra hemen kendi e postamla actim hersey yaziyorum sonucta gormesin bn yakinlarin eslerinden ornek verince bile bn buyum banane onun bunun yaptigindan diye kiziyo madem bnde baskalarindan ornek vereyim dioResmen yaşıyoruz gibi bisey eşim çok okuma diyor bazen işte etkilenirim diye ahahaha
Adam haklı da oha yani onun e postayı ne diye karıstırdınBn esime soylemedim daha gecenlerde onun e postasiyla acmistim megerse bildirim gidiyomus bilniyodum onceden sonra hemen kendi e postamla actim hersey yaziyorum sonucta gormesin bn yakinlarin eslerinden ornek verince bile bn buyum banane onun bunun yaptigindan diye kiziyo madem bnde baskalarindan ornek vereyim dio
Allah allah nerden tanidik olcaazki mahalleden degilsin köyden degilsin canim :) ama sen bilirsin canimozaman bnde atmiyon hihya tanidiksaniz
E postani degistirmedinmi.Bildirimler geliyo ya epostaya nasil engellicez onu ya bi gun karistirirken gorur diye korkuyorum hergun silmek zorunda kaliyorum
Degistirdim canim da kndi mailime geliyo ya onu dedim bnim adam biraz cinstir eline alinca karistirir gorur diye dedimE postani degistirmedinmi.
Gider eger degistirmessen canim