- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
Zaten bizim hormonlar bizi mahfediyi bide sebzelerden yimiyekAynen hormonlar diye bende almiyorum iste o zaman iyice zorlasiyor yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bizim hormonlar bizi mahfediyi bide sebzelerden yimiyekAynen hormonlar diye bende almiyorum iste o zaman iyice zorlasiyor yaa
dusunuyomda bnim heruf hersey yemiyo bni deli ediyo en iyisi kuru fasulye pilavEE düşündün mu ne yapcan yemek
clasin pireler ucusuyo sabah gorur blkim
koskoca topikte iki kisi kaldik herkesle tavikOndma etiket yaptim zati görsün deyi
Biz yeni yedik onu yadusunuyomda bnim heruf hersey yemiyo bni deli ediyo en iyisi kuru fasulye pilav![]()
Öyle oldukoskoca topikte iki kisi kaldik herkesle tavik
Valla oturum açık ama ara ara bakıyorum:)Öyle oldu1var2yok o da uyumamks da bdv de mi takiliyoe napiyo yazmiyor hiç: D
Valla oturum açık ama ara ara bakıyorum:)
Şaşırmadım herkes bir şey diyor zatenonu tahmin ettim caniiiim bi an oyle diyesim geldi dilos![]()
Şaşırmadım herkes bir şey diyor zaten![]()
Ammaaan sende firinda kofteli yada tavuklu patates yap sehriye corbasi pilavBiz yeni yedik onu yabenimki seçmez çok şükür de ben bi yedigimi uzuuun sure yemek istemem
![]()
piyaz arti kofte kasarli pure corbaHeh fasulye deyince piyaz yapabilirim bak yanina ne yapsam ki fikir ver lutfen![]()
kiiiiz ne var ne yok bdv de cilginca bisey yokmu bizede haber etValla oturum açık ama ara ara bakıyorum:)
Ammaaan sende firinda kofteli yada tavuklu patates yap sehriye corbasi pilav
Teşekkür ederim kuzum biz iki kişiyiz ben o kadar çeşit yapmam çorba yemek salata ya da yemek pilav salata gibi hepsini bir arada yapmam ,balik bakinim dedim yarin pazarda bulursam balik yoksa köfte ve corbayi yaparim saolpiyaz arti kofte kasarli pure corba
Ben cok abartirim cok kizarlar bna musriflik isde aslinda tek cesit bile yeter doyuyo insan.Sende sagol kuzum seversen balik buglama bile yapabilirsinTeşekkür ederim kuzum biz iki kişiyiz ben o kadar çeşit yapmam çorba yemek salata ya da yemek pilav salata gibi hepsini bir arada yapmam ,balik bakinim dedim yarin pazarda bulursam balik yoksa köfte ve corbayi yaparim saol![]()
Çok çeşit yaoinca artiyo uç öğün yiyoruz ondan boyle yapiyorum ben kalanlari dokmuyosan musriflik olmaz yaBen cok abartirim cok kizarlar bna musriflik isde aslinda tek cesit bile yeter doyuyo insan.Sende sagol kuzum seversen balik buglama bile yapabilirsin